Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
..kaptam egy levelet egy facebook beszélgetésről,ami a párom és a szeretője között zajlott . Azt hittem ott a helyszinen összeesek ,percek maradtak ki ,amivel nem tudtam elszámolni. Felkerestem a logban szereplö srácot,aki készségesen elárulta,hogy már 1.5 éve tart . A levelet egy rosszakarom küldte,akinél a párom belépett a saját FB fiókjába és mentette a jelszavát .
Eredmény : 54 óra ébrenlét , kb. 45-46 óra kaja nélkül és azóta is sokszor pánik és bőgés
38/F
Hát én gyanakodni kezdtem amikor nála voltam. Éppen beszélgettünk neki meg volt nyitva a facebookja, de ki kellett rohannia valamiért a szobájából. Kilépett a facebook-ból, majd amikor visszajött visszalépett. Kérdeztem mért lépett ki, de ő csak hebegett hogy ő se néz bele az enyémbe, stb. Ott kezdett fura lenni, hogy ha nem lenne titkolnivalója nem csinálná ezt.
Ténylegesen azonban akkor tudtam meg, hogy megcsalt amikor az egyik haverja hülyeségből kikotyogta, azután már az exem sem titkolta, de azzal védekezett, hogy éppen szünetet tartottunk és nem követett el rosszat. Ez tény, de ha tényleg szeretett volna nem ment volna máshoz. Ezután rögtön szakítottam vele végleg.
Hogy értve mikor?
Három éve volt ez.
A kapcsolaton belül viszont fél év után.
Nálam a facebook buktatta le. Bejelölték egy olyan képen ahol egy másik csajjal pózol, és kb. 5 cm távolság volt a csücsörítő szájuktól. Egy bulin készült a kép.
Kidobtam őt, meg sem próbált magyarázkodni.
Kifejezetten 2 eset volt.
Egyik: 10 hónapos kapcsolatban ő féltékenykedett betegesen. Szerinte rajta kívül ne találkozzak senkivel se lány barátokkal pasi barátokkal meg pláne nem. Sőt, a pasi osztálytársaimnak nem is köszönhetek.... persze. Ahogy azt móricka elképzeli:D
Végül egy buliban volt egy 1 éjszakás kalandja vmi idegen csajjal. Bevallotta könnyek között. Mikor szakítottam, még ő pofozott fel engem. Aztán visszaadtam reflexből. Csúnya veszekedés volt, de végül otthagytam.
A másik eset az volt amikor 3 hete voltam a sráccal. Társkeresőn ismerkedtünk meg, és mikor összejöttünk, inaktívvá tettük a lapunkat. Úgy bukott le, hogy az ő oldala megint aktív volt, ráadásul egyedülállóként volt ott társat keresve!!!! Megmondtam neki hogy vége van. Azzal védekezett hogy nem szerelmes még belém...:D Mondtam neki, hogy akkor tisztességesebb lett volna szakítani....erre nem tudott mit válaszolni. Elvileg konkrét megcsalás még nem történt, mert nem volt rá ideje....de már a szándék is elég volt nekem ahhoz hogy kidobjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!