Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha kiderülne a pasitokról, hogy a kapcsolatotok előtt k. u. rvázni járt?
Ha bebizonyítja, hogy nincs semmi baja és persze biztosnak látnám, ezentúl nem jár el, meg ha ezen kívül elég jó aki kapcsolatunk és látok fantáziát hosszabb távon is kettőnkben akkor megpróbálnám legyőzni magamban az ellenérzéseimet tehát azért mereven nem utasítom el.
De ha úgy áll hozzá, vagy olyan igénytelen és tudatlan, hogy a nemi betegségekről pl még nem is hallott (Van ilyen is sajnos. Magyarországon a szexuális kultúrán lenne mit javítani) akkor semmiképp.
kapcsolat a hím részéről = fizet, önfeláldozóan törődik nővel, nem rinyál, [sunyiba] iszik, ha tud (alkesznak számít és drámák, hisztik).
örömlány szolg. igénybevétel a hím részéről = [iszik valamit], fizet, dug, [rágyújt].
:)
Én egyetemista koromban volt egy időszak amikor egy (fizetős) lányhoz többször is felmentem. Nem volt csajom, nem volt időm kapcsolatkeresésre, stresszes időszak volt és kellet a feszültségoldás.
Pedig a fizetős NAGYON igényesek tudnak lenni. Érkezéskor fürdés alap. Gumi használata alap. Csók nincs, orális szex (fiú részéről) nincs, lány gumival igen. Szex is csak gumival. Soha semmi gond nem volt.
Ennek semmi köze a későbbi kapcsolatokhoz. Nincs olyan, hogy akkor állandóan k.urvázni jár az ember. Én pár évvel később megismerkedtem a feleségemmel és több mint 10 éve házasok vagyunk, valamint van már két gyerek is. Soha egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy újra elmenjek egy ilyen lányhoz. Otthon mindent megkapok.
Santorini, megértem a félelmedet, csak hogy az van, hogy a bulis egy éjszakás kalandok valóban veszélyesebbek mint a fizetősek. Az akivel egy éjszakán összekeveredsz már kitudja kivel volt előtte, és az akivel előtte volt mit művelt és így tovább. És bulis lányoknál nincsenek szabályok, ha érted mire gondolok...
Pakolhatna egyből, végig se hallgatnám a szánalmas kifogásait meg, hogy hányszor volt.
Undorító, szánalmas dolog.
Ha eltitkolja az még elítélendőbb szánalmas dolog és ha kiderül ott a vége ezért sokkal jobban kiakadnék. Ezzel rosszabb esetben simán veszélyeztetheti az én egészségem is amihez pedig semmi joga.
Az igazság fáj de a hazugság ölhet.
Azért ez jellemző, hogy nektek ez a legfőbb problémátok egy férfival. De ha például egy utolsó bunkó másokkal, terrorizál, rettegésben tart, megaláz más embereket, az nem számít...
Tudok ilyen esetekről. Szerintem azok az emberek messze rosszabbak, mint azok, akik barátnő nélkül elmennek prostikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!