Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt ha volt vagy van egy 12-13 éves kapcsolatotok? És írjátok le most hány évesek vagytok? 12 éves fiú vagyok
Ohh. Akkor én mint 15 éves mondhatom hogy továbbtanulásnál reszkető térddel fogsz pukedlizni a felvételin. Persze csak ha tudatlan leszel.
Amúgy akkor pont nem ezen voltam rajta. A divatot bújtam és a képzőművészetben próbáltam jobb lenni. Sikerrel. Mindig tudom mi az ami egyedi és jól áll valakinek és komolyan tudok rajzolni, alkotni. Szóval szetintem amíg tudod, képezd magad.
12 évesen egy 14 éves fiú, egy hónapig bírtuk, 13 évesen volt egy 16 éves srác, 4 hónapig tartott, most van egy 9 hónapos kapcsolatom, a szerelmem 18 éves, de 17 volt, amikor egymásra találtunk.
14/L
Szidj meg nyugodtan. Csak tessék. Évek óta ezt teszik. Mert az igazat mondom. És néha nehéz elfogadni azt.
Szerintem ha ennyi idősen így kommunikálsz az nem annak a jele hogy mennyire intelligens vagy és érett. Szóval a kapcsolat sem neked való. Élj amíg élhetsz. Gyerekként.
Az alkotó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!