Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok olyan srác/lány van, akik sorozatos csalódások után besokallnak, és kárukra megváltoznak? Véglegesen.
Fura ilyen válaszokat olvasni. Én bevallom szívtam vele nem is keveset. A csaj csak hitegetett, én meg elhittem, 2 évem ment rá, és még azon idő alatt is volt valakije (nem is egy), ez így ennyi idő után szarul esett. Konkrétan összeomlott bennem minden. Sokat filóztam ezen én is, és lett is volna ilyesmire lehetőségem, és előtte is volt (nem sok, de volt). De sosem akartam ilyesmit. Persze, király lett volna, de rájöttem, nem erre vágyom. Sajnálom azokat, akik felismerték hogy más úton járnak, de nem mondom hogy rossz döntés, hiszen mindenki más (a családos sztori már más tészta). Még bárki megváltozhat, ez nincs megírva sehol. Én ebben a helyzetben inkàbb csak magamba fordultam. Egyszer remélem megtalálom azt a lányt, akit mindig is kerestem. Bár a becsület/hűség ma már nem nagy erény.
Tudom, nyálas sablon, és hülyeség az egész, mert ilyen nem létezik. Remélem nem így van.
Ismerek 1-2 ilyen embert leginkább hallomásból, szóval igen, van. Méghozzá elég sok.
Bocsi, hosszú lett.
egyetértek a 24-essel.
én is belefutottam egy ilyen pasiba,jól átvert,pedig nem vétettem semmit.csak szerettem,max annyit.de tényleg,ilyen szinten még nem aláztak meg.és mikor döbbentem megkérdeztem miért ilyen,annyi volt a válasz,hogy na őt hányszor csalták meg,meg verték át?
pf.
nagyon megszenvedtem a dolgot(még most is rossz),de nekem még számít az őszinteség meg a tisztesség.szal,én nem fogok így megváltozni,csak mert csalódtam.
Én nem szólom meg azokat a férfiakat, akik így viselkednek- lány létemre. Ők így dolgozzák fel a sok csalódást, én pedig úgy, hogy mára teljesen bezárkóztam, valaha családról ábrándoztam és szerető férjről,annak akartam tartogatni magam, aki megbecsül de amikor már a tizedik pasi közölte velem 1 hónapon belül, hogy ő nem akar megállapodni, csak kalandot, annyira összetörtem, hogy bizalmatlanná váltam mindenki iránt.
Olyan érzésem van, hogy most már nem érték az a lány, aki esetleg szűz, vagy olyan a felfogása, hogy akárkinek nem adja oda a testét.
Sok barátnőm van, sok pletyka eljut hozzám, és amit a lányok művelnek... Fiúk, ne higgyétek, hogy az átlagos szürke egér lányok különböznének egy szilikonos plázacicától! Nem egy könnyű egyetemre járok, és okos, stréberkedő, visszahúzódó lányokból bújik elő a kisördög négyszemközt és mutogatják a fiúk képeit nekem, hogy délután kihez menjenek d_gni!
Persze nem akarok általánosítani, akinek nem inge ne vegye magára, én csak azt írtam le, ami körülöttem folyik... És talán ki lehet mondani, hogy ők már az "értelmiséghez" tartoznak...
Mindezek ellenére sajnálom az olyan férfiakat is, mint ti, hiszen hiába nyüstölitek az 50.-ik csajt, egészen biztos vagyok benne, hogy ti sem érzitek jobban magatokat, mint a ribik vagy én a több éves magányomban.
Elcs_szett világ ez és a legnagyobb baj az, hogy ennyi megkeseredett ember van a többi ember ostoba húzásai miatt...
Csak azt kívánom mindenkinek, hogy ne arra hajtson, hogy élje ki magát fiatalon, mert ki fog égni, próbálja meg megtalálni a másik felét testileg-lelkileg! Többet ér minden kalandnál!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!