Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok olyan srác/lány van, akik sorozatos csalódások után besokallnak, és kárukra megváltoznak? Véglegesen.
Egy ilyen degenerált mint az utolsó hozzászólók:
Ez hülyeség! Mindenki az amit gondol magàról!!! Én kb 19 éves koromig senkinek se kellettem! Dagadt voltam és szerencsétlen hülye! Akikbe halàlossan szerelmes voltam mind elhajtottak hogy à te nem! Sajnàltattam magam, és àlmodoztam! Most 30 vagyok fordult a kocka lett pénzem szép autóm nagy hàzam és csalàdom akik imàdnak! És mi lett belőlem ugyanolyan szemétlàda akik miatt régen szarul éreztem magam , hogy öértük van oda akibe szerelmes voltam! Most épp a lelkiismeret beszél belőlem mert hazafelé megyek a kis csalàdomhoz egy fiatal lànytól aki szerelmes belém és elhisz mindent! Sajnos ilyenből sok van! Van szép bmw tömött pénztàrca és azt hiszem minden ok és boldog vagyok! De hazamenni és belenézni valaki szemébe aki szeret és belehazudni kemény dolog! Szüz csajnak tenni a szépet bolonditani majd szex utàn dobni és nézni ahogy sír szintén kemény! Miért csinàlom nem tudom szemét vagyok és ilyenkor inkàbb lennék ujra az a szerencsétlen aki régen voltam mert talàn nem is voltam szerencsétlen csak nem vettem észre!
# 6/8 Időpont tegnap 23:34
előzőt adom, én ugyanezt csinálom... ugyanebből az okokból, azért lettem ilyen, mert ilyenné kellett váljak. egy nyomorult lúzerből egy igazi szar emberré változtam, veszélyes fegyvert adtak a kezembe. és ki tehet róla? egy lány, aki szénné alázott, pedig mindent megtettem volna érte.
ja és kérdező, azt hiszem te is meg fogsz változni és az leszel mint mi, és tinicsajokat kefélsz, mert senkit nem fogsz tudni úgy szeretni, mint egyvalakit, nem lesz ami meggátoljon ebben. egy szörnyeteget csinált belőlem életem legnagyobb csalódása. és még mindig szeretem...27F
A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/8 Időpont ma 00:10
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__54867..
nagyobb sz ágokon átmentem, de nem bántom a nőket. ehhez nyomoréknak kell lennetek belül
#9: a kérdés nekem szólt? Mert ha igen, nem tudom mivel sugalltam azt, hogy "becsülendő egy magába forduló,asszociális előítéletes,fejlődést elutasító egyén".
Egyébként amit leírtál utána, azzal nem is lenne semmi gond, csak épp ez a gyakorlatban nem mindig így néz ki. Szerintem sokan már nem tudják visszahozni a "normális" énjüket, hogy hasznosíthassák a tapasztalatokat.
#11: köszi, hogy ezt leírtad, pontosan erre utaltam itt fentebb. Sajnálom, hogy így alakult.
Egyébként én még nem tartok itt, bízom a jó dolgokban, és hogy megtalálom a hozzámvalót. Nem azért tettem fel a kérdést, mert ez rám vonatkozik.
Van-van. Egy idő után belefáradunk a próbálkozásokba, pontosabban a visszautasításokba, és a sokadik kosár után van arra is sansz, hogy akkor azt mondjuk, hogy itt és most vége, lehúzzuk a rolót. Nálam ez kereken 2 évvel ezelőtt történt meg. Azóta egyetlen nőt sem tudok komolyan venni, és mégis megszaporodtak körülöttem, úgymond felkeltettem az érdeklődésüket. Élem az életem, nekem nincs szükségem komoly kapcsolatra, abba csak beletörne a bicskám.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!