Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire értéktelen lennék? 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire értéktelen lennék? 21 évesen már nem fogok találni senkit?

Figyelt kérdés
Egy pasinak se kellek hosszabb távra. Talán azért mert csendes vagyok? Csak bennem lenne hiba, de bennük nem? Az egyik exemnek még azt is elnéztem hogy kicsit késett a randiról, de még se voltam jó neki. Komoly párkapcsolatot szeretnék, de eddig még nem találkoztam olyan pasival aki szintén ezt szeretné. Mindig önmagamat adtam egy kapcsolatban, de úgy látszik ez nm elég. A velem egykorúaknak már komoly párkapcsolatuk van, sőt van olyan aki már férjhez ment. Anyám szerint ki vagyok vénhedve, és nem lesz senkim.
2014. márc. 17. 13:46
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet a hiba. Akikkel ismerkedem mindig kedves vagyok hozzájuk, nem vagyok bunkó, nem vagyok ápolatlan. Talán az baj lehet hogy azon feszengek egy kapcsolatban nehogy megint elhagyjanak?
2014. márc. 17. 14:12
 12/31 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még, ne aggódj emiatt. Idővel találkozol egy olyannal akivel összepasszoltok és tetszeni fogtok egymásnak, nem kell csüggedni. Viszont próbálj változtatni magadon egy kicsit, mert oka lehet annak hogy egyedül vagy, de 21 évesen ne tervezd még a házasságot. Ha csúnyának érzed magad akk küldj egy képet privátban és elmondom az én véleményem. De nemhinném hogy az vagy. 19/F
2014. márc. 17. 14:18
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

kerdezo: a szuleid szurtak el, foleg anyad. ettol gondolkodsz ugy, ahogy.

azt szuggeraljak beled, hogy ertektelen vagy, nem tudsz semmit, semmire sem vagy jo, csupa negativ dolgot vagnak hozzad. es lasd, nincs onbizalmad, elkeseredett vagy, stb.

ne hallgass masok velemenyere. gondolkodj el azon, hogy neked mi kell, mit szeretnel. nem biztos, hogy neked meg szukseged van egy tarsra, inkabb meg ismerkedned kellene es nem csak ferfiakkal. szocializalodj, talad fel magad, tudd meg, miben vagy jo. es ehhez merten ki fog alakulni jo esetben az onbizalmad, foleg ha megtalalod a megfelelo tarsasagot hozza.

a tobbi meg jon magatol :)

2014. márc. 17. 14:23
 14/31 anonim ***** válasza:
Ha nem volt szex,akkor azért hagytak el!
2014. márc. 17. 14:29
 15/31 Költőnő? ***** válasza:

éljenek a bátorító szülők... :S

*sóhaj*

21 évesen még egyáltalán nem maradtál le semmiről. És NE nézz el MINDENT a másiknak.

Plusz, mit számít, ha mások már szültek? Ha körülötted mki homoszexuális lenne, Te is azzá válnál, csak mert ők is...?

Élj, ismerkedj, gyere tisztába magaddal, próbáld szeretni, értékelni magad és minden rendben lesz. Nem attól válik értékessé vki, h van e kapcsolata vagy nincs

2014. márc. 17. 14:30
 16/31 anonim ***** válasza:
#14: Ha pedig volt szex, akkor azért! Megvolt, amit akartak, és mentek is tovább.
2014. márc. 17. 14:55
 17/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért nézek el sok mindent egy pasinak, mert félek hogy nem kellek senkinek és egyedül maradok. De még így se kellek senkinek.
2014. márc. 17. 14:57
 18/31 A kérdező kommentje:
Nem voltam még senkivel, de az is igaz hogy ők sem hozták fel ezt a témát.
2014. márc. 17. 15:01
 19/31 Költőnő? ***** válasza:
kezdj el szépen leválni szülőről, h ne mérgezhessék tovább merő "szeretetből" a lelked
2014. márc. 17. 15:03
 20/31 anonim ***** válasza:

"Azért nézek el sok mindent egy pasinak, mert félek hogy nem kellek senkinek és egyedül maradok."

Ez egy nagyon tipikus probléma, sokan beleesnek. Ettől azonban tényleg nem fogsz jobban kelleni senkinek. Inkább akkor fogsz, ha azt látják, hogy veled nem lehet szórakozni! Nyugodtan tedd szóvá, ha valami nem tetszik. És NE!!!!!! hajts valakire csak azért, hogy legyen valaki... én már megfogadtam, hogy akkor és csakis akkor lesz ismét kapcsolatom, ha valakibe igazán beleszeretek, és ő is belém.

2014. márc. 17. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!