Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állást hogy lehet találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állást hogy lehet találni, mielőtt a párodhoz költözöl egy másik városba?

Figyelt kérdés

Összeköltözésről beszéltünk a párommal. Ő Szegeden él, én meg Budapesten. Ő nem akar idejönni, tehát én mennék.

Mindketten dolgozunk.

Az az aggályom, hogyan kivitelezem ott az álláskeresést. Ugye interjúkra kell bejárni, több kör rendszerint. Szabadságra nem engednek el úgy, hogy előtte pár nappal-héttel szólok. Minden interjúra odautazni is költséges.

Csak olyan ismerősöm van, aki felmondott és odaköltözött a partneréhez, majd akkor állt neki állást keresni, mikor már ott élt, de a párom ezt elutasítja.

Aki ilyen helyzetben volt, hogy oldotta meg?

2014. márc. 15. 00:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Gyárakban nincs több körös interjú. azonnal felvesznek...Kezdj ott!
2014. márc. 15. 00:11
 2/13 Moszuke ***** válasza:
70%

hát ez tényleg érdekes kérdés.

ha a párod ezt elutasítja, hogy felmondj és majd ott kezdj el melót keresni akkor talán kérdezd meg ő felségét, hogy ő hogyan oldaná meg a kialakult konfliktust anélkül, hogy betegszabit, meg egyéb trükköket kéne bevetni vmint tízezreket elszúrni vonatjegyre állásinterjú esetén.

2014. márc. 15. 00:11
 3/13 Moszuke ***** válasza:
55%

igen a gyári munka valóban jó ötlet, de ott is előre veszik az olyanokat akiknek már van némi tapasztalatuk a droid munkakörülményekben, ezt viszont nem tudjuk, hogy a kérdező mennyire tud villogni efféle referenciákkal..

de ha más nem bekamuzol vmit

2014. márc. 15. 00:13
 4/13 A kérdező kommentje:

Oda túlképzett lennék.

A betegszabival valóban nem szeretnék trükközni.

2014. márc. 15. 00:15
 5/13 Moszuke ***** válasza:
55%
akkor nincs mese.. kérdezd meg őkelmét, hogy mit tanácsol ha nem hajlandó belemenni a költözésbe munka nélkül.
2014. márc. 15. 00:25
 6/13 anonim ***** válasza:

"Oda túlképzett lennék."

Letagadod a szakmád, diplomád és máris nem vagy túlképzett. Lehet neked ez most új, de sokan ezt teszik...

2014. márc. 15. 00:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Számomra fura a párod felfogása, azt elvárja, hogy Te költözz és adj fel mindent, míg abban nem hajlandó segíteni, amíg munkát nem találsz ott éljél. Mégis hogy gondolta akkor ezt?

Nagyon szeretheted, ha ezt az áldozatot meghozod érte/tek.

Remélem megbecsül, mert ritka, aki ezt és így ilyen feltételekkel megteszi, főleg, hogy Bp.-en azért több a lehetőség.

Szerintem elég nehezen tudnád megoldani.

Sok szerencsét!:)

2014. márc. 15. 08:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Lehet azt kellene csinálnod, hogy: közös megegyezéssel felmondasz (ebben nem vagyok biztos, hogy ez a jó megoldás !!!) a mostani munkáltatódnál, és átjelentkezel a szegedi munkaügyire a budapestiről, és akkor ott megigényled a munkanélküli segélyt, csak arra kellene figyelned, hogy: meglegyen a minimum 360 napos munkaviszonyos időd. De, a munkanélküli amúgy is az utóbbi 3 éves munkaviszonyban töltött időt veszi figyelembe, ahol be voltál jelentve. A szegedre való átjelentkezés viszont lehet el fog tartani pár napig vagy lehet 1-2-3 hétig is, ezt meg kellene érdeklődnöd a munkaügyin.
2014. márc. 15. 13:54
 9/13 anonim ***** válasza:
engem felvettek több diplomával úgy, hogy nem tagadtam le. a kutyát se zavarta.
2014. márc. 15. 14:03
 10/13 anonim ***** válasza:
mármint gyárba.
2014. márc. 15. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!