Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet találni ilyen csajokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet találni ilyen csajokat valahol? ( Többi lennt )

Figyelt kérdés
Én az olyan csajokat / Nőket szeretem,akik megmondják a magukét ha kell,de ugyanakkor nőiesek is maradnak közben! Nem a bunkó,kihaénnem nőkre gondolok,hanem csak az őszinte,és szókimondókra! Eddigi tapasztalataim azt sugallják,hogy ha párkapcsolatban vagy egy olyannal,aki annak mondja magát,egy idő múlva úgyis visszaesik a meghúzódó fázisba,ami nagyonnemjó :/

2014. márc. 15. 11:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Aki folyton megmondja a magáét, hidd el hogy az hosszú távon ki fog készíteni, de elég is bele gondolnod. Szerintem nincs olyan ember aki minden körülményben csak az igazat akarja hallani.
2014. márc. 15. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!