Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Értéktelennek találom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értéktelennek találom az életemet, mindegy lenne ha már meghalnék. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A szüleim és a tesóm nem szeretnek. Mindig csak a tesómat istenítették, én csinálhattam bármilyen jót nem voltam jó nekik. Önbizalmam egy nulla. Csendes és visszahúzódó vagyok. Kapcsolataim is csak pár hónaposak voltak, mindig elhagytak egy szó nélkül. Nálam sokkal rosszabb embereknek is szerencsésebb életük van mint nekem. L/19
2014. márc. 17. 10:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Élj úgy, mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz.
2014. márc. 17. 10:36
 12/16 anonim ***** válasza:

úristen de negatív vagy.. szerinted hány millióan vannak még így rajtad kívül? és hány százezren szarták ezt le és építettek a szarból is várat, ahelyett hogy önmarcangolták magukat éveken át a semmiért? sokan.

nem is tudom hogy lehet így élni komolyan, menjél ki fuss egy kört, már attól is szebbnek fogod látni a mát. de szerintem te leszarod az életed és nem is csinálsz semmit a magad érdekében. az ilyenekre kár is fecsérelni az időt. fel sem fogom hogy tud egy ember kihasználatlanul lenni, semmi bionyítási vággyal.. amikor az ember a teljesítésre született. én a Te helyedven már rég leszartam volna a családom ha ilyen és járnám a magam útját, pénzt keresnék stb., nem hagynám magam hogy ez a környezet teljesen felőröljön. Sztem nem késő, csak lépj.

2014. márc. 17. 10:38
 13/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sajnos negatív vagyok. De másoktól soha nem kaptam visszaigazolást hogy jó vagyok.
2014. márc. 17. 10:42
 14/16 Költőnő? ***** válasza:
nem hinném, h nem szeretnek, max nem jól mutatják ki... Ha gondolod írj rám, az én életlátásom is hasonló volt és lehet rajta változtatni
2014. márc. 17. 10:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne másoktól várd, hogy agyondícsérjenek és szeressenek. Előbb magadat kell végre megszeretned, és elhinned, hogy igenis értékes jó ember vagy! Mit gondolsz a sok hülye jobb nálad?Dehogy jobbak,nekik mégis sikerül.És nemcsak azrét,mert jobb a családjuk stb,hanem mert másként gondolkoznak önmagukról.
2014. márc. 17. 11:22
 16/16 Mr. Brown ***** válasza:
#7: nem ismerem az életed, de egészen valószínűnek tartom, hogy a világon milliárdszámra vannak emberek, akiknek még annyi se jutott mint neked. Persze ha szerinted a pohár mindig félig üres, akkor sose jutsz előrébb.
2014. márc. 17. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!