Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értéktelennek találom az életemet, mindegy lenne ha már meghalnék. Mit csináljak?
úristen de negatív vagy.. szerinted hány millióan vannak még így rajtad kívül? és hány százezren szarták ezt le és építettek a szarból is várat, ahelyett hogy önmarcangolták magukat éveken át a semmiért? sokan.
nem is tudom hogy lehet így élni komolyan, menjél ki fuss egy kört, már attól is szebbnek fogod látni a mát. de szerintem te leszarod az életed és nem is csinálsz semmit a magad érdekében. az ilyenekre kár is fecsérelni az időt. fel sem fogom hogy tud egy ember kihasználatlanul lenni, semmi bionyítási vággyal.. amikor az ember a teljesítésre született. én a Te helyedven már rég leszartam volna a családom ha ilyen és járnám a magam útját, pénzt keresnék stb., nem hagynám magam hogy ez a környezet teljesen felőröljön. Sztem nem késő, csak lépj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!