Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy értéktelennek érzem magam?
Több srác is próbálkozott az utóbbi időben,de mint kiderült nem gondolták komolyan..Ettől úgy érzem,hogy értéktelen vagyok.
Próbálkoztak,de mikor kiderült,hogy két szép szó után nem ugrok egyből a nyakukba, feladták. Meg se akartak igazán ismerni.
Volt olyan is köztük aki ismer,tudhatná,hogy nem az a fajta vagyok aki rögtön beleugrik a dolgok közepébe..Pl: nem csókolózok senkivel egy buliban csak azért, mert odajön és kinyögi,hogy "tetszel nekem".
Akkor ennek így mi értelme van?
Főleg azt nem értem,aki már ismert..Minek próbálkozik nálam,ha utána más csajra nyomul? Azért ennyire már ismerhetett volna...
Nem.
Az értékedet nem holmi random, komolytalan, felszínes ismertségek fogják meghatározni. Ha feladták, akkor az vagy őket minősíti, vagy egész egyszerűen nem illetek össze. Semmi köze ennek az értékeidhez, hidd el!
ma olyan elhülyéskedős kedvem van,de nálad nem.
Egyáltalán nem normális,ezt nem szabadna érezned soha!
Az pedig ne zavarjon hogy sok fiú nem illik hozzád,könnyebben kellene venned és majd eljön az akivel öröm lesz együtt lenned,aki elfogad,aki illik hozzád!
Nem te vagy értéktelen, hanem ők!
Ez egyfajta felszínesség a részükről, szard le őket, így jártak.
A legszebb almák amúgy is a fa tetején vannak, nem kis erőfeszítés megszerezni őket. De ha ők beérik a porban fetrengő rohadt almákkal(ribik), egészségükre.
Én a magam részéről még kissé régimódi vagyok, szeretek vadászni, becserkészni egy lányt. Ha úgy tetszik, felmászok a fa tetejére a legszebb piros almáért. Persze útközben meg meg állok, talán le is esek párszor, nem is kell feltétlen a legtetejére másznom, középen is vannak szép almák. De valahol el kell kezdeni...
c'est la vie
Hány éves vagy? Ha gondolod írj privátot, hátha tudok segíteni.
18/F
Az esély meg volt.
Odajönnek,beszélgetünk.Végén mindig elhangzik a kérdés, hogy megcsókolhat-e,ilyenkor mondom,hogy bocs nem,nekem ehhez kicsit több kell.Aztán vagy keres még,vagy eltűnik.De ismerkedésben benne vagyok.A többi meg kiderül.A személyiségen sok múlik.De ahhoz,hogy együtt legyek valakivel szeretnem kell.Ahhoz,hogy szeressem ismernem kell.Itt bukik meg a dolog.Nem akarom sokáig húzni a dolgot,az ismerkedést.De arra se vagyok képes,hogy 1hét után beleugorjak...
21 vagyok.
Nem vagy értéktelen.
Tudod te mennyit adnak az ukrán szervkereskedők egy veséért?
Csak mert én nem tudom,de biztos sokat.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!