Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás, de hogyan?
A helyzet a következő: barátnőmmel együtt vagyunk 8 hónapja. Különösebb probléma nincs is... csak... szépen lassan fokozatosan rájöttem, hogy nem ő az igazi. Jól elvagyunk, de nem vele akarom leélni az életem. Szeretem, de nem úgy... Persze erre lehet mondani, hogy hülye vagyok, meg szemét, de nem ez a lényeg, ezen a részen ugorjunk át, nem a döntésben kérek segítséget.
Adódik, hogy abba kéne hagyni, ha tudom, hogy ez nem vezet sehova. Viszont mint mondtam különösebb gond nincs. Nem veszekszünk, nem öljük egymást és a lány szerelmes. Nyilván, ha szakítok bántani fogom, ez nem kérdés. A kérdés az, hogy mit lehetne tenni, hogy ezt minimalizáljam - a lehetőségekhez képest.
Nyilván végiggondoltam a lehetőségeket, és szakítottam már nem egyszer. Tudok megoldásokat, próbáltam is már párat, de hátha tudtok valami "jobbat". Azt gondolom, hogy az 1x csak beszólok, hogy "bocs, már nem szeretlek" egy "picit" durva... A másik lehetőség a gerinctelen leépítős megoldás... azért azzal is van bajom, bár szerintem jobb, mint a brutális egyenes... Egyéb ötlet?
Legegyszerűbb az egyenes út. Elég szemét dolog, ha egy másik lánnyal talál egy ágyban.
Lehetőleg ne azt mondd neki, hogy: Kisanyám skera, Lepattintalak.
én is az egyenes útra szavazok. gondolj bele neked hogy esne, ha szépen lassan tudatosan leépítenének....
lehet akkor nagyon rossz neki szemtől szemben, de később ő is be fogja látni, hogy ez volt így a legjobb.
szerintem lehet ezt is kíméletesen.
Ehh... összefoglalnám: senkinek semmi ötlete... :) De az állj elé, légy gerinces stílus nagyon menő manapság. Papíron szép is, mint a kommunizmus, csak a gyakorlati tapasztalataim picit ellene vannak... Voltam én már így, hogy a csaj sírva ment haza, hogy "nincs értelme az életemnek"... Derült égből villámcsapás.
A "nem vagyok elég jó neked" stílus meg szerintem nevetséges... Nem hinném, hogy sokat segítene az sem, ha azt mondom, hogy én vagyok a hibás... ez ilyenkor nem sokat segít.
Azért köszi a válaszokat. Ha esetleg valaki tud még valamit, azt szívesen hallom. Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy leépítés lesz, és mikor már pontosan tudja, hogy mi fog jönni (nem buta lány), akkor lesz vége. Én még egyszer a derült égből módszert nem csinálom végig semmilyen formában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!