Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya szerint én még kicsi vagyok a fiúzáshoz, mit tegyek? 15/L
Anyud szerint, ha így áll hozzá, mindig is kicsi leszel a fiúzáshoz. Nyugodj meg, elő fogja adni az "amíg az én házamban laksz… " és az "amíg nem vagy 18… " kezdetű baromságokat is. Ebben általában nem tudunk segíteni, neked kell megoldani. Annyit viszont biztosan meg kell vele értetned: önálló személyiség vagy, és mire a saját életedet kezded élni, arra teljesen képessé kell válnod, ami nem megy úgy, hogy állandóan a kezedet fogja.
A matektanárnak meg be kell írnia, mivel az iskola nem a nemiség felfedezésére van kitalálva. Ki kell bírnod, hogy arra a kis időre visszafogd magad.
Kínomban csak az jut eszembe, hogy hozd össze anyukádat a matektanárral, ők jól megértik egymást, s amíg ők boldogan eszmecserélnek, addig Ti csókolózzatok valahol...
Márha nem Hoffmann Rózsa a matektanárnőd... :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!