Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya szerint én még kicsi vagyok a fiúzáshoz, mit tegyek? 15/L
Szerintem ennyi idősen már nyugodtan járhatsz valakivel... amúgy meg mondd anyudnak, hogy azért nem mondtad el eddig, mert tudod, hogy nem csípi, és féltél a reakciójától.. Meg szidd a matektanárt, talán beválik;) Sok sikert azért:)
17/L
Semmit.
Nem ez az időszak az amikor nem érdekel a szülők véleménye? De.
Csak ne csináljatok hüyleséget, adott esetben védekezni!
Biztos van oka hogy így gondolja anyukád
pl Nem szimpatikus neki a fiú
te vagy még naiv
stb...
16/F
Egy évig még tuti nem is lesz ha most jönnek össze :)
Tömören összefoglalva: anyukádnak ez a szent meggyőződése, holott egyértelműen nincsen igaza. (pszihoszexuális fejlődés törvényszerű velejárója a diákszerelem, természetes a folyamat) Erről max egy szexológus tudná meggyőzni, de szkeptikus vagyok, az ilyen anyukák rögeszmésen ragaszkodnak a nemiség tagadásához. Szóval kérdező áldást ne várj, viszont a felnőtté válásnak az is része, hogy megtanulsz önállóan dönteni, másoktól függetlenül. A lázadás időszaka nem véletlenül az első lépcsőfok a "leválás" folyamatában. Magyarul jöjj vele össze, ha kérdezik ne hazudj, (balhék lesznek nem kicsit, de ezt meg kell vivnod, az élet része) és csináld ahogy helyesnek véled.
Csak ésszel :) Az önállóság nem jelent "fejjel a falnak" viselkedést is, mindent gondolj át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!