Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy vele legyek? Sziasztok! Elvagyok tiltva a barátomtól 2013 december óta, azért mert megütött 1x veszekedés miatt! Van neki egy albérlete és össze szeretnénk költözni de a szüleim nem engedik mig 18 nem leszek!
Nem, kerdezo. En nem maradnek egy percig sem olyannal, aki megut. Te meg eretlen kis buta kamaszlany vagy, nem latsz tisztan. Ha egyszer megutott, utana a kovetkezo utes mar rutin lesz.
www.nane.hu
Eleg sok tortenetet olvashatsz, mind ugy kezdodik, hogy "csak egyszer utott meg...."
"Belehet fogni".
F.sznak kérdezel, ha
*ha nem tetszik a válasz.
Akkor sem vagy épelméjű, ha ezt a rongy embert mentegeted. DE tudod mit? Menj, költözz hozzá.
Kíváncsi vagyok, mikor olvashatjuk a következő kérdésedet, hogy "Agyonvert a párom, mit tegyek?"
"nem ver agyon!!! nem is ismered!! nevetséges vagy!"
Ezt az üzenetet kaptam a kedves kérdezőtől.
Tény, hogy nem ismerem, de aki megüt egy nőt, az egy féreg. Nevetséges vagyok? Te vagy az, ahogy mentegeted ezt a sz.r alakot.
Na szép napot, kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!