Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ebből még lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből még lehet valami?

Figyelt kérdés

Én és a legjobb barátom mindig nagyon közel álltunk egymáshoz, és ez mindkettőnk részéről vonzalommal párosult. Ő az évek alatt végig kapcsolatban volt, nagyon hűséges volt hozzá, de köztünk egy olyan fajta kötődés, megértés és ragaszkodás volt, amiből arra következtettem, hogy a jövőben mi még lehetünk egy pár. Sőt, erre vágytam is, persze sosem tettem volna semmit, hogy megrontsam a kapcsolatukat, ezért csak türelmesen vártam.

Eljött az a nap is, amikor szakítottak, és a barátom nagyon maga alatt volt, hatalmas csalódás érte. Akkor sokkal több időt töltöttünk együtt, próbáltam jobb kedvre deríteni, ez sikerült is. Akkor többször lefeküdtünk, de ez nem érzelem alapon történt, inkább az hajtott mindkettőnket, hogy szükségünk volt a szexre, mi pedig ott voltunk egymásnak.

Aztán hirtelen teljesen befordult, nem tette túl magát a barátnőjén és most olyan, mint aki teljesen kiégett. Ritkán találkoztunk már, és beszélni is nagyon ritkán beszélünk, azt mondta idő kell neki ahhoz, hogy rendbejöjjön. Nem csak velem viselkedik így, mindenkit teljesen eltaszít magától.

Azóta más lányokkal is kavart, de úgy érzem, hogy az is inkább a szex miatt történt, meg mert valahogy eröltetni próbálja magát arra, hogy ne a régi lányra gondoljon.

Sajnos munka miatt máshol kell éljek egy darabig, de rettenetesen hiányzik, fogalmam sincs, hogy mit tehetnék annak érdekében, hogy segítsek rajta.

A régi érzelmei felém tiszták voltak és őszinték, szerintetek van arra esély, hogy ha kicsit összeszedi magát mi összejöjjünk? Eddig nem akart, mert azt mondta nem képes egy kapcsolatra és én nem ezt érdemlem, de szerintetek a későbbiekben változhat? Azt is mondta, hogy nem szerelmes belém, de amikor még együtt volt a barátnőjével és kiegyensúlyozottan élt, olyan fajta gondoskodást, törődést és szeretetett adott, valamint olyan dolgokat mondott, amik teljesen egyértelműen arra utaltak, hogy mindenképpen megpróbálná velem.

Úgy érzem, hogy a csalódottság beszélt akkor belőle, és az, hogy abban a pillanatban minden lánytól hányingere volt.

Jártatok már hasonló cipőben? Mi a véleményetek?

2014. márc. 14. 00:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Csak egy kis idő kell neki, de ne engedd, hogy valaki megelőzzön, nincs annál rosszabb érzés.

Próbálj meg megint találkozgatni vele, de ne szexeljetek, csak találkozzatok, mint régen, lehet akkor jobban megtudod nyugtatni a lelkét.

2014. márc. 14. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!