Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondhatnám meg a barátomn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondhatnám meg a barátomnak szépen, hogy önző és vegye már észre magát?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt a barátommal, de az utóbbi időben vettem észre csak igazán, hogy mennyire önző is valójában, minden téren, és folyton csak magára gondol.Nem szeretném emiatt elhagyni őt, de fáj, hogy folyton csak magát teszi előtérbe.Emellett borzasztó sértődékeny is, úgyhogy nem tudom mégis hogy mondhatnám el, hogy én sem és ő sem érezze magát kellemetlenül..?
2014. márc. 13. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:

pedig ez a viselkedés a későbbiekben csak romlani fog....

esetleg egy ilyen megnyilvánulásakor mondd meg neki, hogy rád már nem is figyel, a te véleményed nem érdekli? és ha bevallja, hogy nem, akkor tessék kihasználni az alkalmat, és gyorsan a következő mondatoddal szakítani! és tartani magad hozzá!!!

2014. márc. 13. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Ismerek ilyen embereket, többek között a sógorom is sok szempontból önző.

Nem fog megváltozni sosem - ha te nem tudod ezt tolerálni, akkor szakítani kell.

2014. márc. 13. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Meg kell neki mondani,hogy eleged van ebből.Ez a kapcsolat nem csak róla szól hanem mindkettőtökről.Ha tényleg szeret és fontos vagy neki meg fogja èrteni ha nem érdekli megsértődik és tovább fojtatja ezt a viselkedést szerintem nincs jövötök.

XD:-)

2014. márc. 14. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Na az én pasim dettó ugyanez,ha gondolod,írj privátot,és beszélgethetünk róla:)
2014. márc. 14. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én barátom is nagyon nagyon önző....
2014. máj. 1. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!