Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a barátomnak 1 éves évfordulónkra?
#1: Virág fiúnak? Én nem tudom, inkább fordítva.
Kérdező: hány évesek vagytok?
20 éves fiúnak nem biztos, hogy a legjobb ötlet a zoknin szivecske (bocsi, ha ezzel megbántalak, csak őszinte akarok lenni).
Amúgy kb. 2 napja volt hasonló kérdés... Azt mondom, amit ott is. Nem kell túllihegni az évfordulót, drága ajándékokat venni, vagy 6 kiló plüsst, meg mit tudom én mit... Egy közös vacsora egy pohár borral - pezsgővel, meghitten otthon, egy közös film összebújva. Ennél nem kell több szerintem
#5 vagyok még mindig: Tökéletes ajándék? Nekem mindig az volt, amit a páromtól kaptam. Nem érdekelt, hogy mennyiért vette, vagy ő csinálta, a lényeg, hogy szívből kaptam, mert szeret.
ASOT: Csak a későbbi félreértések miatt szóltam :D
Hát 20 éveshez azért nem érett annyira vgyis kinéz 16-17 nek őis 1 év alatt kiismertem azért és szerintem a zokni aranyos lenne számára vagyis tudom hogy tetszene neki de ezt ilyen aproságnak gondoltam csak az ajándék mellé mert mindig elhozom a zoknijait és nálam maradnak azért gondoltam hogy csinálok:)
Visegrádon leszünk aznap velnesbsbe és ezért nem tuom hogy mit adjak de általába mindig nagyon sokat főzök neki meg csinálok romantikus vacsorát meg ilyenek ezért akarok most valami tényleg nem mindennapi különleges ajánékot adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!