Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor találtátok meg az igazit?
Csak kíváncsi vagyok arra, hogy mikor találtátok meg azt a személyt, akivel már több éve együtt vagytok és úgy gondoljátok, hogy na ő lesz az aki egész életetekben mellettetek lesz. :)
Bár még csak 20 éves vagyok, de volt már sok kapcsolatom, valamelyik rövidebb, valamelyik hosszabb, de mindig amilyen jól indultak, olyan rosszul végződtek. Hülyén hangzik de kezdek kicsit beparázni, hogy sosem fogom megtalálni azt a bizonyos pasit/férfit, akivel tényleg egy hullámhosszon leszünk, és akivel nem ér véget a kapcsolatunk egy fél év után.
#1:
Igazából arra értettem, hogy mikor jöttetek össze. :D De nem rossz ötlet leírni, hogy mikor találkoztatok. :)
#2:
Az szép. Sok boldogságot továbbra is nektek. :)
#3:
huha akkor meg se szólalok, de örülök, hogy meg lett
#4:
sajnálom
#5:
nálad is sajnálom
#6:
persze nyilván nincs olyan akit teljesen tökéletesnek gondolnánk. :) Nem is úgy értem, de biztos van legalább egy olyan személy akinek a hibáit el tudjuk fogadni.
#7:
Ha mindenki feltenné akkor te is köztük lennél.
#8:
Sajnálom. =/ Én nem tudom, hogy szerettek-e valaha is igazán, talán nem, talán igen, van hogy azt mondták igen, de utána megcáfolták...
Én még nem találtam meg .Vagy már igen,csak elszalasztottam?
34L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!