Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszaszerezhetem még őt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaszerezhetem még őt vagy hagyjam végleg?

Figyelt kérdés

Elég bonyolult a történet és hosszú, de próbálom rövidre fogni, remélem lesz aki tud tanácsot adni, vagy volt már hasonló helyzetben.

Szóval van egy srác, akivel nagyjából 5 hónapja ismerjük egymást, elkezdődött valami, de nem jártunk (még) hivatalosan, és egyéb okok miatt végül vége szakadt annak, ami igazából még el sem kezdődött. Nem tudom az okokat, mert nem lett megbeszélve, lezárva a dolog. Nagyon sokszor próbáltam a srácot keresni, írtam neki szépen, írtam csúnyán, de nem igazán reagál. Egyébként nagyrészt szerintem az én hibám, hogy úgy alakultak a dolgok, ahogy... valószínű túlkombináltam a dolgokat, és megbántottam őt, mert írtam pár csúnya dolgot.

A kérdés lényege az lenne, hogy tényleg ennyire "gáz" ha egy nő teper egy férfiért? Tudom tudom, sokan azt mondják, hogy hagyjam, nem éri meg a fáradtságot, pedig én csak végre válaszokat szeretnék a kérdéseimre, de nincs válasz a részéről. Ha annyit mondana, hogy hagyjam békén, persze elfogadnám. De még ennyi sincs.

Viszont csak azért sem annyiban hagyni a dolgot, mert ennyit megérdemelnék.

Ha valakinek van valami okos ötlete, azt megköszönném.

27/L

2014. márc. 12. 22:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
hahaha nem tudom, ez szerencse-e, mert végülis csak hülyítésnek éreztem. akkor úgy éreztem, hogy bizonytalan, és ez reményt keltett bennem. de mindegy. nálam pont az volt, hogy ő gondolta nagyon komolyan, és ő akarta nagyon, és én meg ezért szerettem bele rövid idő alatt. Na mindegy, legközelebb több elővigyázatosság kell... bár egy ilyet legközelebb se tudnék kiszúrni, semmi előjele sem volt.
2014. márc. 14. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!