Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor most mi van? Mit lehet erre lépni?
Figyelt kérdés
Tegnap összevesztem a barátommal, kis piti hülyeségen (házimunka), ő meg annyira kikelt magából, hogy azt mondta hogy szakít, a cuccait is elvitte. Ma meg rám írt hogy "ezt meg lehetett volna beszélni, de te ennyire sem méltattál, neki így nem megy". Én ezen nagyon meglepődtem, mert pont ő volt az aki szította a vitát, esze ágában nem volt megbeszélni semmit. Most meg ezt írja nekem? Ez mit akar jelenteni? Hogy már évek óta nem szeret csak azt mondja, vagy a felszín alatt megbánta a dolgot, de tőlem várja a bocsánatot? Mit lehet erre lépni?2014. márc. 12. 09:51
1/5 anonim válasza:
Okos enged,szamár szenved eset.Engedj neki és kérj te bocsánatot,mégha neked is van igazad.Plussz vigyél neki valami ajándékot,ha kell.
2/5 anonim válasza:
Amit egyes javasol az a megalázkodás magasiskolája.
Így lehet kinevelni az olyan pasikat, akik azt hiszik, mindent megtehetnek a nővel, mert az hagyja, sőt, még bocsánatot is kér.
3/5 anonim válasza:
Ne kombinálj. Szerintem neki egyszerűen csak máshogy jött le a helyzet mint neked. Ezt tényleg meg lehet beszélni. Valószínü, hogy Ő rád várt de nem látta rajtad az akaratot Mondd meg Neki, hogy Te sem rajta pedig szeretted volna megoldani, beszéljétek meg most. Engedj ha kell, de ne add fel magad. Ha így sem megy nem tudjátok megbeszélni akkor lehet arra gyanakodni, hogy ez valóban csak egy jó ürügy neki a szakításra.
4/5 anonim válasza:
De ha így lenne akkor nem írt volna utólag semmit, hanem simán elcuccol és azzal lezártnak tekinti. Abból hogy írt azt gondolom nem akart szakítani ő is meg akarta oldani.
5/5 anonim válasza:
elmenni simán inkább a tisztelet jele. de hogy még odavágsz valamit a végén, hadd essen szarul -> hadd menjen. ha érezd, hogy ő csinálja a műsort, és rád keni, az nagyon nem jó jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!