Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segíts. Vélemény?

Figyelt kérdés
4 évig voltam a párommal...a lényeg h kiderült h rengeteg nővel megcsalt...(hagyogatott, hazudott sokat, nem törődött velem, nem foglalkozott velem) Egy nap elküldött, hogy költözzek el. Azért mert valamit nem engedett meg és én még is meg tettem. ( Elmentem meglátogatni a tesomat ) Elköltöztem 2 hónapja viszont 1 hónapja van egy nő akihez jár, tőlem kért egy férfi egy esélyt amikor meg tudtam h van barátnője adtam a srácnak egy esélyt! viszont még a régi páromat még nem felejtettem el, azt mondta nekem h még mindig szeret és tudja nem volt jó ember, hiányzom neki, nagyon rossz neki nélkülem. de már nem venne vissza mert össze jöttem ezzel a másik sraccal.
2014. márc. 12. 00:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha belenyúlsz a tűzbe, akkor szenvedj, hozzátartozik.

Ha ezek után visszamész, akkor ...

töltsd ki az üres részt.

2014. márc. 12. 00:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért van bőr a képén, ezt a viselkedést szeretetnek nevezni. És még te vagy a rossz, hogy tovább mertél lépni. Még arra sem veszi a fáradságot, hogy rendesen megjátssza magát.
2014. márc. 12. 00:28
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

A véleményem az, hogy te eszméletlenül ostoba vagy! Felejts el azt a disznót, persze, hogy ígérget fűt-fát meg kapar utánad mivel birtokolni akar. Több mint valószínű, hogy soha nem szeretett igazán, erre te mégis visszamennél hozzá.

Hát no comment, akkor menj, aki hülye az megérdemli, hogy szenvedjen.

2014. márc. 12. 00:29
 4/5 anonim ***** válasza:
16%

nem tudom mit akarhat.

ha még éreznék is valamit irántad,de tudnám,hogy egy másik férfi már megdugott,akkor nekem nem kellenél többet,ha szeretlek ha nem.

2014. márc. 12. 01:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Ő meg hány nőt dugott még a kapcsolat alatt is. Ne legyen kettősmérce.
2014. márc. 12. 02:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!