Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a 2 fél szexuális igényei nem egyeznek?
többynire rosszkedvű lesz és fél h elveszít mert h nem felel meg nekem.. ami butaság, mert szeretem.. köszia tanácsot, megfogadom. :) kicsit türelmetlen vagy :$ de igykszem. :)
köszi a válaszokat (jöhet még:)
ez a baj, hogy ha próbálok eről beszélni, akkor lerendezi annyival, hogy mert ő ezt nem akarja.. és ne akarjak tőle olyat amit ő nem akar..
igazából biztos van valami oka.. mert végülis egy jelenség köré csoportosul minden.. sztem nem szereti a testét.. ez most hülyén hangzik.. de nem elégedett magával.. nem szokott maszturbálni, meg mondjuk amikor elélvezek, és egy kicsi sperma rámegy, akkor megy és rögtön lemossa..
azon is gondolkoztam hogy nagyon gátlásos, ezért elég sokat szexelünk este sötétben és becsípve.. ami nagyon jó, de így is vannak olyan dolgok amiről hallani sem akar..
Sztem próbálj meg erélyesebben beszélni vele, vagy mutasd meg neki ezt a kérdést, mond hogy nem te írtad. Akkor talán elgondolkozik.
Azt kell valahogy finoman a tudtára adni, hogy mindkét félnek figyelembe kell vennie azt, hogy a másik mire vágyik, mert sírás lesz különben a vége.
köszi.
rajta vagyok a témán.. sztem ha nem hozóm szóba egy ideig, lehet hogy felmerül magától.. ha nem akkor lecsücsülünk és megbeszéljük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!