Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fiúbarát szerelmes lett belétek? Tekintetéből észrevettétek?
Figyelt kérdés
Pusztán a tekintetéből észrevettétek ha fiúbarátotok többet kezdett érezni? Vagy észrevettétek,de elhessegettétek a gondolatot, hiszen csak barát?2009. dec. 14. 14:09
1/12 anonim válasza:
Észre lehet venni tekintetből, de inkább viselkedése más ami meglátszik.Kezd féltékenykedni ha más pasikról beszélsz,ölelget,kedvesebb, de az én esetemben le akart smárolni szval az feltűnt:D
2/12 anonim válasza:
Hát én egy jó baráttal jöttem össze. Akkor kezdtem furcsállni valamit mikor ölelgetett, sokat volt a közelemben, hazakísért stb. Az egyik hazakísérős alkalommal a srác lesmárolt. De jól jött ki, fél éve boldogan együtt vagyunk XD :)
3/12 anonim válasza:
Én nem tudom biztosan. Volt egy jó barátom (osztálytársam), aki iránt egyszer csak elkezdtem többet érezni, és úgy tűnt, ő is, de akkor még kicsik és tapasztalatlanok voltunk (14 évesek), nem mertünk szólni egymásnak, úgyhogy nem lett belőle semmi. Még mindig jóban vagyunk, neki van barátnője, én épp egyedül vagyok.
4/12 anonim válasza:
Észre lehet venni a tekintetből is, de a viselkedése is megváltozik. Épp ilyen helyzetben vagyok, nagyon kellemetlen, mert én nem akarok tőle többet barátságnál, de én érzem, hogy ő többet szeretne... Ölelget, becézget, "így szeretlek, úgy imádlak". És tényleg, ha a pasi ügyeimről beszélek neki (ami eddig általános volt, ő is elmondta a csaj problémáit), akkor furán kezd viselkedni, taplón válaszol, szóval... Jajj nem tudom mi lesz ebből, de már előre félek. Erre rámehet a barátságunk, azt pedig nem szeretném... :( Remélem, te szerencsésebben jössz ki ebből a helyzetből!
5/12 anonim válasza:
Észrevesszük, igen :)
Egyébként én pl. nem keresem olyan fiúknak a társaságát, akik nem tetsztenek valamilyen szinten- azaz, akik nem lehetnének többek alkalomadtán, mint barát.
Aki mást mond, az önmagának is hazudik. Úgyhogy minden esélyed megvan.
6/12 anonim válasza:
Igen én is észrevettem anno. De mint írod elhessegettem a gondolatot, hogy biztos félre értem. Nem sokkal később kiderült, hogy nem értettem félre. De a barátságunk teljesen tönkre ment, ugyanis én tényleg csak barátként tudtam ránézni. Ma már nem is beszélünk:(
7/12 anonim válasza:
Én nem vettem észre. :( Amikor összejöttem a párommal (aki már a férjem) még aggódtam is, mert sokszor volt rosszul a fiúbarátom, próbáltam dokit szerezni, többet találkozni vele. Később a srác átment pszichopatába, és minden létező módon megpróbált minket szétugrasztani. Hát kösz szépen az ilyen "szerelmet".
8/12 anonim válasza:
Hát persze h észre lehet venni:)Sajnos velem mindig ez történik ,deh talán most kicsit örülök neki mert aki már 3 éve a legjobb barátom most kicsit többet érzek iránt ,naon féltékeny vok még a legjobb barátnőmre is ha vele van!A srác azt mondja h ő naon szeret és napról napra megakar hódítani,igy sztem ha tetszik a srác akkor adj neki 1 esélyt!Vesziteni nem veszithetsz ,hisz ha barátok vagytok mindent meg lehet beszélni!
9/12 anonim válasza:
"Fiú és lány között nincsen barátság, mert a szex mindig közbeszól"
(aki nem látta volna a Hary és Sallyt)
10/12 anonim válasza:
hát sztem az alkalmi szex még köztük is megengedett,azzal nincs gond:)és a barátság is megmarad!Tapasztalatból beszélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!