Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsés az, ha a Nő kezdeményez egy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
A klasszikus felállás szerint a Férfi választ majd kezdeményez a Nő dönt, hogy elfogadja-e. Ha ez a szerep megfordul akkor ez nem okoz-e feszültséget a kapcsolatban és aki kezdeményezett az később is viseli ennek felelősségét?2014. márc. 10. 22:05
1/5 anonim válasza:
A nő választ mindig, csak úgy tűnik, mintha a férfi tenné ezt.
2/5 Nagy János22222 válasza:
Nem kruvára mindegy?? De most őszintén...
3/5 anonim válasza:
Szinte minden kapcsolatomban én kezdeményeztem. Nem vettem észre,hogy ez feszültséget szítana, bár való igaz,hogy mindig én voltam a "főnök" a kapcsolatban, és igénylem is ezt. Nem papucsot akarok, legyen véleménye, vitatkozzon, de az utolsó szó, a döntés mindig az enyém..egy nekem való pasi megtalálja a középutat, hogy úgy tűnjön,hogy én győztem,közben kompromisszumot köt, és így neki is jó. A mostani párom ilyen, vele elég sokat vitázok, de akkor is én nyerek. :) A lényeg,hogy nem befolyásolta eddig, hogy ki kezdeményezett.
25/L
4/5 A kérdező kommentje:
Eddigi kapcsolataimban mindig Én kezdeményeztem és tisztában voltam azzal,hogy aki kezdeményez az vállalja tettei felelősségét, hogy szándékai tiszták és nem csapja be a másikat. Egyet értek azzal, hogy aki az elején kezdeményez az irányítson később is.....és ha elszúrja a dolgot akkor elviszi a balhét.....szerintem erre a Nők nem alkalmasak. Más szóval,ha probléma van akkor mossák kezeiket.
2014. márc. 10. 23:02
5/5 anonim válasza:
Erre csak annyit írnék,hogy én kezdeményeztem, én irányítottam, a szándékaim tiszták voltak, ha romlott a kapcsolat,próbáltam menteni, mindig eredménytelenül. Mindent megtettem..és engem csaltak meg,engem sz.rtak le, stb. Ennyit a férfiak alkalmasságáról. A mostani kapcsolatomban is vannak kisebb problémák,de legalább a párom mindent megtesz, és mindent megbeszélünk,így jól működik. És persze itt is én kezdeményeztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!