Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit vártok el egy fiútól? Hogy képzetek egy "tökéletes" kapcsolatot?
Figyelt kérdés
És még egy...mi az amivel le lehet titeket venni a lábatokról?mi a leggyengébb pontotok?2014. márc. 8. 20:49
1/7 anonim válasza:
A leggyengébb pontom, ha a fiú a karjai közé zár és megcsókol .
2/7 anonim válasza:
Engem bármiféle romantikus gesztussal ke lehet nyűgözni. :)
Amit nem szeretek, az a perverz viccelődés, nagyon zavarba tud hozni, és nem is tudok rá hogyan reagálni, kellemetlenül érint.
3/7 anonim válasza:
nekem a poénjai nagyon bejönnek egyes embereknek :3
4/7 anonim válasza:
Én nem várok el semmi extrát, ha őszintén szeret az bőven elég. :) 19L
5/7 A kérdező kommentje:
4. de gondolom biztos van olyan amitől egyből beindulsz..
legyen ez egy egyszerű pillantás egy érzékibb csók.
2014. márc. 8. 21:04
6/7 anonim válasza:
elvárom, hogy büszke legyen rám.
és van egyfajta mosoly, amitől kész vagyok.
7/7 A kérdező kommentje:
Kort is írnátok? légyszi :)
2014. márc. 8. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!