Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek probléma ha egy lány hungarista és úgy is öltözik?
Figyelt kérdés
terepmintás csőnadrág,tornacipő vagy szegecses bakancs (nem a rocker bakancs),hungarista pulóver,bomber vagy bőr dzseki.#hungarizmus;ruhák
2014. márc. 10. 21:16
2/16 anonim válasza:
Az ideológiája nem zavar, mert nekem is vannak hungarista nézeteim, de hogy folyton úgy öltözne az zavarna.
4/16 ASOT válasza:
Nekem sem jön be, kissé fiús. Ahogy írják egy nő azért legyen nőies.
5/16 anonim válasza:
nem baj, de legyen esze és ne csak hőzöngjön
6/16 anonim válasza:
Engem zavarna
De biztos vannak akiket nem zavar
Izlès kèrdès
7/16 anonim válasza:
szerintem jó, csak legyél nőies!
8/16 anonim válasza:
Igen. Engem nem is igazán az öltözködése zavarna (bár az ilyeneket elég képmutató dolognak tartom, nem a ruhától lesz valaki hungarista/punk/rocker/hypster stb.), hanem az, hogy az egész hungarista felfogást eléggé primitívnek tartom.
9/16 anonim válasza:
Csatlakozok a #2-es hozzászólóhoz.
Öltözködésben nem tetszik ha egy lány úgy öltözködik. A nézetek nagy részével semmi problémám. De szeretem ha egy nő nőként van felöltözve
10/16 anonim válasza:
Hungarista létemre nem lennék hajlandó magam ebben a "surranó, terepnadrág stb..." felszerelésben égetni magam.
nekem nem kell egyenruha hogy magyarnak érezzem magam.
Főleg mikor ebben a szerelésben náci tisztelgést csinálnak a többi "nagy magyar"
nem tudják mi micsoda... szánalom...
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!