Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szedjek batorsagot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjek batorsagot? Hogyan hivjam el barhova is? FONTOS!

Figyelt kérdés
Van egy lany az osztalyunkban, aki szep meg minden,es nagyon bejon... Jo baratok vagyunk, es nem tudom hogy ellenalljak e a kiserteseimnek es maradjunk csak baratok,vagy lepjunk magasabb szintre... Itt jon az a problema, h nincs eleg batorsagom, sokszor mondtam mar magamnak h most, itt az alkalom, gyerunk, de vegul ugysem sikerult...(gondolok itt a villamosrol leszallas utan mar csak ketten maradtunk, vagy a megalloban talalkozunk, vagy barmi... Nem merem elhivni sehova, mert felek h visszautasitana, es azt nem birnam ki... Bar ereztem kozeledest az o oldalarol is, szerintem nem volt egyertelmu... Mit tegyek?

2014. jan. 10. 23:14
 1/4 nuh299 válasza:
Hívd el valahova!Egy próbát megér :)
2014. jan. 10. 23:22
 2/4 anonim válasza:

Mit veszíthetsz azzal, hogy megkérdezed? Semmit, csak nyerhetsz rajta!

Ha kell segítség akkor szívesen megpróbálok tanácsokat adni!

2014. jan. 11. 01:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha akkor is szoktatok beszélgetni, amikor már vagy még csak kettesben vagytok, akkor nyugodtan próbálkozz, de csak lazán. Mondjuk hazafelé kérdezd meg siet-e, ha igen mond, hogy ha gondolja majd szóljon egyszer ha nem siet ... ha meg azt mondja nem siet kérdezd meg inna-e veled egy forró csokit, stb. Készülj fel, tudd, hogy hova lehetne menni és legyen több ötleted is, ott meg csak beszélgessetek, nem kell szerelmet vallani elsőre, egy laza célzás elég max, hogy pl. te örülsz, hogy gyakran együtt utaztok. stb.
2014. jan. 11. 08:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ha vannak tippek még, légyszi írjatok, elég kezdő vagyok ezen a téren... Csak nem akarom elrontani a barátságunkat.. :/
2014. jan. 12. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!