Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utólag is bánt/idegesít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utólag is bánt/idegesít a nőnap, más is van így vele?

Figyelt kérdés
Még ma,10-én is mindenhol abba futok bele hogy kit hova vitt el a "párja", mit kapott tőle és milyen módon kényeztette...és ez engem már rohadtul frusztrál! Az én barátom megmondta hogy ő direkt nem "köszöntött" fel,mert ő ezt nem ünnepli és ezt OK, azt hittem el fogadtam, de úgy látszik mégsem...Édesapámtól kaptam virágot és köszöntést,akivel amúgy nem mindig a legjobb a viszonyunk, viszont ez a gesztus nekem jól esik :(
2014. márc. 10. 08:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem csak Téged idegesít, én is teljesen ki vagyok már tőle...

Mielőtt megkapnám, hogy keserű a szőlő közlöm, hogy kapcsolatban is ugyanúgy utáltam ezt a napot a valentin nappal együtt.

2014. márc. 10. 09:02
 2/7 anonim ***** válasza:
savanyú * bocsi :D
2014. márc. 10. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Legalabb te kkapsz az apzdtol! Én a rossz viszonyunk miatt nem is kaptam :s
2014. márc. 10. 09:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nem ünneplek ilyeneket. és örülök, hogy a párom sem.

Tudom, hogy maga a gesztus a fontos, de én a virágot sem szeretem, főleg a vágottat. Maximum a gyerekem anyáknapi virágjának örülök....de azt is sikerül mindig kinyírnom...akárhogyan vigyázok rá. A virágok sem szeretnek engem.

2014. márc. 10. 09:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Én spontán is szoktam virágot vinni, tehát ha úgy tetszik egy hónapban 1-2x van nőnap nálunk. De érteni kell a nőnap jelentőségét.

A nőnap nem azoknak van kitalálva akik amúgy is kedveskednek a párjuknak, sem pedig azoknak akik nők és nem igénylik ezt, lévén ők más szinten kapják meg.

A nőnap azért szomorú, mert ki kellett jelölni egy napot, hogy a legtöbb férfi legalább akkor vegye már a fáradtságot, és legalább akkor kedveskedjen már egy kicsit, mert a legtöbb pasas nagy ivben tesz a párjára!

Ne gondoljátok, hogy az a párkapcsolat amiben éltek és jó, (emiatt nem is igénylitek az ilyen napokat) olyan nagyon általános. Sok párkapcsolatban már az is egy jó nap, ha aznap nem verik meg a nőt. Ismerek olyan nőt aki 32 éve van férjnél, de még egyszer nem volt vele ilyen szinten törődve (ne kérdezzétek miért tűri, én is kérdeztem már).

Szóval nem nektek/nekünk szól ez a nap, hanem a trehány pasasokat próbálják valamilyen szinten rávenni egyfajta társadalmi nyomással,hogy legalább ekkor vedd már észre, hogy a melletted lévő nőnek nem csak melle van, hanem lelke is, és néha törődni kéne azzal is. Szomorú, de ez van.

2014. márc. 10. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem is idegesít,de mit csináljak vele?! Úgyis ugyanúgy nap mint nap végignézem az utcán a szerelmespárokat,én meg egyedül voltam világéletemben.Rossz érzés,de ha egyszer nem kellek senkinek,akkor el kell fogadni ezt is.

Jó külsőre nem vagyok egy kigyúrt gyerek,de azért szerintem nincs olyan nagyobb baj velem,nos én törődnék a párommal ha lenne mindennap,lenne virág is meg még sok más jó ötletem is.De a mai világban azt részesítik előnyben a nők többsége,aki megalázza őket,bunkó velük.Én viszont kedves,értelmes vagyok,és velem lehet értelmesen is beszélgetni.Ez manapság nem divat,inkább hallgatják a bunkó gyereket,ahogyan meséli nekik,hogy előző este mennyit ivott,és hány nővel feküdt le.És itt nem tizenévesekről beszélek,hanem huszonéves korosztályról,az egyetemen ez megy.Én is mindig hallgatom,hogy milyen bunkókkal vannak együtt,de én úgy látom soha nem jönnek rá,hogy ez hosszútávon nem jó nekik.Aztán meg sírnak,hogy meg lettek verve,meg lettek alázva.

Ellenben nagyon sok hozzám hasonló férfi meg nem talál magának párt pont ezért,pedig mi várnánk és mi JÓL bánnánk velük,és itt nem a papucs szerepről van szó,csak éreznék hogy ők is valakik abban a kapcsolatban.

22/F

2014. márc. 10. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:

nem

nálunk a leírtak ne szokások..

reggel még az ágyban kaptam egy csókot, hogy boldog nőnapot (csókot amúgy is szoktam kapni)

Édesapám, öcsém felhívott (amúgy virágot szoktam kapni tőlük, de ost nem tudtunk találkozni)

FÉrjemtől kaptam később 1 cserepes nárciszt..

éppen mentünk ismerősélhez, nekik 2 pici lányuk van, nekik és az anyának is vittünk 1-1 virágot..

többieket felhívta a párom..

végül 9-én a sógoromtól kaptam egy tálba csokit...

eredetileg a páromék sem nagyon tartották, de nálunk szokás, a nők ilyenkor ereszd el a hajam buliznak, a nagymamám nagynénéim mindenki megy...fiatalon gyakran csatlakoztam, nagyon jó muri volt..ilyen Szilveszteri buli hangulat csak nőkkel:)

de ez az ide visz oda visz dolog meg kényeztetés sosem volt szokás...nekem nem is esik rosszul, de a Valentin napi sem

nekem is jólesnek a gesztusok, főleg akkor ha nincs is apropója...nekem akkor többet ér..

Viszont ez a "direkt nem köszöntött fel" annyira gyerekes tőle

2014. márc. 10. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!