Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit tennétek, ha a pasitoknak csak jót akartok, és mondotok valamit, de kotnyeleskedésnek jön, és ő leolt azzal, hogy "semmi közöd hozzá"? Mert engem marhára idegesít.
K
Akivel parkapcsolatban vagyok, azzan nincs olyan, hogy semmi kozom hozza.
Mondjuk baromira nem mindegy maga a szituáció...
Van, amikor az a túlzás, amit a nő művel "jót akar" címén.
És van, amikor a férfival nem lehet kommunikálni...
Konkrétabban?
"Akivel parkapcsolatban vagyok, azzan nincs olyan, hogy semmi kozom hozza."
Pedig van....
A férjemmel mindent megbeszélünk, de vannak olyan dolgai, amibe nem szólok bele, és ez a hobbija... ahhoz nekem tényleg semmi közöm. És hiába is akarnék neki jót a tanácsaimmal, nem is igazán értek hozzá. :D
Ahogy én sem hagynám, hogy beleszóljon a munkámba... ha elmesélek valamit, és van ötlete, szívesen meghallgatom, de alapból ne szóljon bele, hogyan végzem a munkahelyemen a munkámat, mert semmi köze hozzá....
És ahogy korábban írtam, baromira nem mindegy a szitu... Ugyanis vannak olyan emberek (nők, férfiak egyaránt), akik azt képzelik, hogy csak azért, mert párkapcsolatban vannak, rendelkezhetnek a másik fél teljes életével...
a megmondó embereket senki sem szereti..
és konkrét szitu meg anélkül, hogy ezt hogyan és mit mondtál neki ez a kérdés életképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!