Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is így fogadnátok?
Egy kérdés merült fel bennem ha nem haragszol meg...
A TE fizetésed?? Az hol van?
500000?
Nézni kéne egy jobb melót. Nem a másiktól várni, hogy eltartson. Ennek sosincs jó vége. Ennyiből nem lehet megélni.
Tény, ilyen drága öltönyre nem ilyenkor kellene kiadni..
De...
Ha csak ennyit kerestek, akkor talán nem kellene ennyit elkölteni cigire.
Én is dohányzom, évek óta töltöm a cigit. Normális dohányból (tehát nem csempészcucc), multifilteres hüvelybe, plusz filterrel havi 6.500 Ft-ból kihozom. Ez kettőtöknek 13 ezer... máris megspórolsz 27 ezret...
Úgy látom, ebben a kapcsolatban a pénz a legkisebb probléma... Gyakorlatilag egyikőtök sem tesz azért, hogy jobb legyen a helyzet, sem anyagi szempontból, sem hogy külön családként éljetek.
:D
a te jövőképed is szép, 40 ezer drogra!
Értem, hogy nehéz jó munkát találni. Én sem vagyok milliomos, csak én mindig úgy kalkulálok, még kapcsolatban is, hogy a saját megélhetésemet tudjam finanszírozni a saját keresetemből. Évekig dolgoztam 2 munkahelyen egyszerre.
Nem szabad másra apellálni. Én is dohányzok, és igen szeretem a jobb minőséget, de azt is tudom, hogyha hó vége van, akkor lehet, hogy 3 napig kell beosztanom egy dobozzal. Ha meg azt mondja, hogy menj haza a szüleidhez miért nem teszed? Nekem csak egyszer mondaná ezt vaklaki...Abban a pillanatban mennék, minden kérdés nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!