Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod csúnyán beszélne, káromkodna minden kis apróság miatt, elfogadnád?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 02:11
1/8 anonim válasza:
biztosan nem, tanuljon meg normálisan beszélni....
2/8 anonim válasza:
Hát attól függ. Milyen kis apróság miatt? Ha eleve ilyen természet, ilyen lobbanékony és heves stb. akkor nem zavarna ha amúgy szeretném. Persze társaságba vissza kellene magát fognia, mert nem akarnám magam szégyenbe hozni elegánsabb helyeken, na meg persze őt sem azzal, hogy hagynám, hogy így viselkedjen.
3/8 anonim válasza:
Elfogadnám, de örülnék, ha leszokna róla.
4/8 anonim válasza:
ez most olyan dolog h én is káromkodok ha pl. rácsapok a kalapáccsal az ujjamra vagy tönkre megy valami amit nehéz pótolni. De az h valaki alapból úgy beszél minden helyzetbe...az nem normális...jah meg még haveri társaságban szoktam nagyon nagyon "szép" szavakat használni:) 18/F
5/8 anonim válasza:
A volt barátom ilyen volt. Elfogadtam. Neki ilyen a természete. Társaságban tudta türtőztetni magát.
6/8 anonim válasza:
Nem. Viselkedjen ember módjára. A volt férjem ilyen volt. El is váltam tőle. Azóta kevesebbet káromkodik:-)
7/8 anonim válasza:
Szerintem undorító ha valaki csak így tudja kifejezni magát..
8/8 anonim válasza:
Én személyszerint nem fogadnám el. Lehet egy idő múlva veled is úgy fog beszélni, ha eddig még nem kezdte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!