Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit és hogyan illik?
Meghívtak magukhoz,ebédre,vacsorára?? Vagy a lánnyal csak egyszerűen náluk lesz a tali?
Ha meghívtak,akkor a barátnődnek vigyél virágot és a bonbon-t,a szülőknek meg egy jó féle üveg bort.
Ha csak a lánnyal talizol,akkor elég egy csokor növény.
üdv: 21/ lány
még csak az első randira készülődsz és már anyós jelölt?
HAJJJAJJJ :))
Most előszört találkoztok ? Akkor nem kell mindjárt virággal meg tudom én mivel kezdeni. Eljön majd annak is az ideje. Egyelőre ismerkedni kellene.
Én tartózkodom az anyóslévendővel való ismerkedéstől első pár hónapba, de ezt te jobban érzed/ tudod.
Sok sikert.
ha csak toluk indultok akkor max virag a lanynak. mar ettol a gesztustol is meg lesznek hatodva es ez igy szep is, illedelmes is, romantikus is. viszont elso randira a csoki es a bor tulzas, sot, kicsit ijeszto....
ha meghivnak ebedre/vacsorara akkor illik 1 uveg finom bort vinni, de azt meg inkabb az apos jeloltnek szokas adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!