Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külsőm miatt nem kellek neki? L
Figyelt kérdés
Eddig sok fiúval aki nekem bejön, elkezdtem ismerkedni. Azt vettem észre hogy szeretnek engem, a baràtjukkà fogadtak. De ennyi, és semmi több. Nem nagyon adtàk jelét hogy többet is akarnànak tőlem, de szeretik a tàrsasàgomat.
Akkor bizonyàra a külsőmmel van probléma? Habàr az is igaz, hogy én sem tartom magamat szépnek. De azért igényes vagyok.
Aki tudna segíteni hogy min vàltoztassak a külsőmmel kapcsolatban azt szívesen venném. Ha küldessz privàtot, küldök képet.
Nagyon el vagyok màr keseredve hogy egyik fiúnak se jövök be aki nekem bejön.
2014. márc. 9. 13:46
15/23 anonim válasza:
én is szeretnék kérni! Köszönöm :)
16/23 anonim válasza:
Bírom amikor egy kifejezetten szép lány ilyeneket gondol magáról. :D
17/23 anonim válasza:
Egyébként miből gondolod, hogy nem akarnak többet barátságnál a neked tetsző fiúk?
18/23 kolosszus22 válasza:
Képet, telefonszámot, e-mail címet! :D
26F
19/23 anonim válasza:
Nem tudom, hány hímnemű kért eddig képet, de ha egy lány véleménye is érdekel, akkor ide is jöhet fotó.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!