Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanál? Azt aki téged szeret, vagy azt akit te szeretsz?
melyik a jobb, együtt lenni valakivel akibe halálosan szerelmes vagy és a legfontosabb számodra de ugyanakkor boldogtalan vagy mert ő nem úgy áll hozzád,
vagy olyannal lenni aki mellett biztonságban vagy és soha nem fog bántani mert te vagy neki a legfontosabb és szerelmes beléd,viszont te ugyan azt az érzést nem tudod viszonozni.
kit választanál, azt akit szeretsz, de ő soha nem fog ugy szeretni ahogyan te őt, vagy azt aki téged szeret de
te sohasem fogod tudni úgy szeretni, ahogy ő téged?
1-2-3, ez nem volt a lehetőségek közt:)
akit én szeretek.
de azt is csak határozatlan időre, míg valahogy meg nem győzöm magam, hogy abbahagyjam.
én választottam, azt bálasztottam akit én szeretek.
szerencsére jól sült el, mert lassan, de ő is megszeretett. de ilyen csak akkor lehetséges, ha a másik nem szeret reménytelenül mást, illetve ha külsőleg és emberileg tetszik neki az illető
de ha újra kéne választanom, újra így tennék, mert nem tudok olyannal lenni, akit nem szeretek. ahhoz hosszú barátság kellene, hogy közben valahogy beleszeressek és engedjek többet. van akinél megy az, ami a páromnál, hogy anélkül már elkezdi a kapcsolatot és utána alakul ki de nálam nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!