Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanál?
7 éves kapcsolatban élek a párommal. Nem törődik velem,soha nincs itthon velem,gyereket a közeljövőben nem szeretne.Hétvégén sincs itthon,egész nap egyedül vagyok,este 6-7 körül jön mindig haza,sehová nem járunk el.
A másik férfi: szeret,törődik velem még úgy is,h nem tudunk találkozni,minden nap felhív, minden érdekli ami velem kapcsolatos,vágyódik utánam,nagyon kedves.
Vele viszont csak hétvégente tudnék találkozni. Mert hétköznap dolgozik, és 80km ami köztünk van. De a hétvégéket velem töltené. És későbbiekben pedig azon lennénk,hogy összeköltözünk.
Inkább azt mondom kételyek vannak bennem. És félelem egy kicsit.
Most dolgozom,együtt élek a jelenlegi párommal.
Fontolgatom a szakítást, h hazaköltözöm a szüleimhez és itt hagyom a munkám is. Kicsit attól is félek,hogy mennyire viselne meg engem ez a szakítás,viszont,ha arra gondolok,hogy ebben a kapcsolatban semmit nem kapok,akkor viszont megerősödök. Egyből biztos nem lenne munkám, de legalább tudnám,hogy a másik férfi igazán boldoggá tenne. És egy kicsit megijeszt az is,hogy vele csak hétvégente tudnék egyenlőre találkozni,de hát nem én lennék az első ilyen ember. 25/N
Hat, eleinte is ilyen volt a parod, vagy o is kedves volt, erdekelte, mi van veled, gyakran telefonalt, stb...?
Lehet, hogy a masik pasi is olyan lesz 7 ev mulva. Egy kicsit beszelgetni kellene szerintem a mostani paroddal, meg lehetne beszelni higgadtan, hogy kinek mi lenne a legjobb, ha szetmennetek, vagy ha megprobalnatok helyrehozni azt, ami nem jo.
Jaaa, es szerintem a hetvegi talalkozas nem olyan veszesen ritka, foleg egy kapcsolat elejen.
25N
Próbáltam már vele beszélni,legutóbb annyit kértem tőle,hogy szeretném,ha minden hónapban itthon töltene velem legalább 2 napot.
És azt mondta nem teheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!