Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanál?
7 éves kapcsolatban élek a párommal. Nem törődik velem,soha nincs itthon velem,gyereket a közeljövőben nem szeretne.Hétvégén sincs itthon,egész nap egyedül vagyok,este 6-7 körül jön mindig haza,sehová nem járunk el.
A másik férfi: szeret,törődik velem még úgy is,h nem tudunk találkozni,minden nap felhív, minden érdekli ami velem kapcsolatos,vágyódik utánam,nagyon kedves.
Vele viszont csak hétvégente tudnék találkozni. Mert hétköznap dolgozik, és 80km ami köztünk van. De a hétvégéket velem töltené. És későbbiekben pedig azon lennénk,hogy összeköltözünk.
Ha elhagyom,nem feltétlenül azért tenném, aki udvarol nekem.
Ha belegondolok,nem sok jó van ebben a kapcsolatban már. Az állandó egyedüllét felemészt,ha igazán szeretne velem tölteni egy kis időt is, meg tudná oldani. Pl: ilyenkor vasárnap is hazajöhetne itthon ebédelhetne,de nem inkább marad a szüleinél és a vasárnapi 1 órás pihenését inkább ott tölti.
Elhiheted a másik hapi is csak az elején ilyen.
Aztán mikor már együtt vagytok jó ideje, ő is meg fog változni.
Amugy szerintem egyikse. Biztos tudnál találni egy olyan férfit, akit érdekled és nem lakik 80km-re...
Tipikus hiba. Annak idején én is így buktam el egy több mint 5 éves kapcsolatomat. Az ilyen kérdésekre akkor is normális választ kell adni, ha a másiknak az rosszul esik.
Ha ennyit nem képes megtenni érted, akkor komolyan gondolkodj el. Szeret ő egyáltalán téged? Hagyd el, de legyél korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!