Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kék szem 000 kérdése:

Kit választanál?

Figyelt kérdés

7 éves kapcsolatban élek a párommal. Nem törődik velem,soha nincs itthon velem,gyereket a közeljövőben nem szeretne.Hétvégén sincs itthon,egész nap egyedül vagyok,este 6-7 körül jön mindig haza,sehová nem járunk el.

A másik férfi: szeret,törődik velem még úgy is,h nem tudunk találkozni,minden nap felhív, minden érdekli ami velem kapcsolatos,vágyódik utánam,nagyon kedves.

Vele viszont csak hétvégente tudnék találkozni. Mert hétköznap dolgozik, és 80km ami köztünk van. De a hétvégéket velem töltené. És későbbiekben pedig azon lennénk,hogy összeköltözünk.

2014. febr. 16. 11:59
1 2
 11/17 anonim válasza:
Akkor próbáld megközelíteni ez a problémát máshogyan. Ne elvárásokat mondj neki, hanem kérdezd meg mit tudna tenni / változtatni azért, hogy te is jól érezd magad a kapcsolatotokban. Esetleg egy beszélgetés alkalmával kérdezd meg ő mit gondol a kapcsolatotokról.
2014. febr. 16. 12:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Jah és javítok. 2 éve élünk együtt. Az előtt udvarolni járt kéthetente.
2014. febr. 16. 12:11
 13/17 anonim válasza:
Innentől akkor már csak az marad, hogy el kell döntened neked mi lenne a jobb. Nehéz helyzet de ha én a helyedben lennék mindent megtennék a jelenlegi kapcsolatomért, komolyan a végsőkig. Viszont ha nem lesz jó és nem érzed jól magad benne akkor hagyd el nem feltétlenül azért aki most udvarol neked.
2014. febr. 16. 12:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Már így is próbáltam,épp vacsoráztunk,és rákérdeztem. "Te mit gondolsz a kapcsolatunkról"? És mondta,h mit kellene,hogy gondoljon. Én ekkor elkezdtem neki mondani,hogy nekem mi az ami nem jó, és nem igazán mond rá semmit,azt is mondtam,hogy érzem el vagyunk távolodva egymástól. És nem tud mit mondani rá. Kérdezem mi a jövőbeli elképzelése. Azt mondja nem tudja,mit mondjon. Majd alakulunk valahová.
2014. febr. 16. 12:15
 15/17 A kérdező kommentje:

Ha elhagyom,nem feltétlenül azért tenném, aki udvarol nekem.

Ha belegondolok,nem sok jó van ebben a kapcsolatban már. Az állandó egyedüllét felemészt,ha igazán szeretne velem tölteni egy kis időt is, meg tudná oldani. Pl: ilyenkor vasárnap is hazajöhetne itthon ebédelhetne,de nem inkább marad a szüleinél és a vasárnapi 1 órás pihenését inkább ott tölti.

2014. febr. 16. 12:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Elhiheted a másik hapi is csak az elején ilyen.

Aztán mikor már együtt vagytok jó ideje, ő is meg fog változni.

Amugy szerintem egyikse. Biztos tudnál találni egy olyan férfit, akit érdekled és nem lakik 80km-re...

2014. febr. 16. 12:17
 17/17 anonim válasza:

Tipikus hiba. Annak idején én is így buktam el egy több mint 5 éves kapcsolatomat. Az ilyen kérdésekre akkor is normális választ kell adni, ha a másiknak az rosszul esik.

Ha ennyit nem képes megtenni érted, akkor komolyan gondolkodj el. Szeret ő egyáltalán téged? Hagyd el, de legyél korrekt.

2014. febr. 16. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!