Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyi ember, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi ember, aki ezen az oldalon sajnáltatja magát?

Figyelt kérdés

Sokan főként a másik nemet hibáztatják, mert nem kellenek nekik. De ha valaki saját magát nem szereti és nem fogadja el, hogyan várhatja el, hogy más elfogadja és szeresse?

Miért gondolják, hogy bárkinek is kell egy búvalbélelt, önsajnálkozós ember? (Az emberről lerí, hogy milyen, szóval felesleges jönni azzal, hogy "dehát nem mutatom, hogy ilyen vagyok")

Szerintem a legtöbb férfi/nő is egy életvidám párt szeretne magam mellé. Akkor miért nem válnak ők is olyanná?

Jó, tudom, most jön a szöveg, hogy a sok csalódás és elutasítás elvette a kedvüket. MINDENKINEK sok csalódásban és elutasításban volt része.

De ha ezentúl így állnak a dolgokhoz, akkor sose lesznek boldogok...

2014. márc. 8. 13:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

6-os vagyok újra.

Én a saját szempontjaim és helyzetem szerint mindent megtettem úgy vélem.Mások szerint biztosan nem,de mások véleményére nem adok már,mert nem ismernek igazán és fogalmuk sincsen a helyzetemről.

Amúgy meg mint írtam a 8 év alatt próbáltam sokféleképpen változtatni,egyik sem hozott eredményt.

Régebben is voltak persze hullámvölgyeim,de akkor még próbáltam látni az értelmét a próbálkozásoknak,hátha sikerül valami.Aztán most mióta letettem róla,kezdem magam jobban érezni,mert úgy érzem belül,hogy egy nagy gonddal,teherrel kevesebb van a vállamon,és így legalább nem gondolok annyit se a nőkre,mert minek.Ha tehetném rájuk se néznék az utcán,hiszen úgysem érdeklem őket.Akkor minek törném már magam?

2014. márc. 8. 13:58
 12/18 anonim ***** válasza:

Én nem tartozom közéjük, de azért az sem jó, ha úgy teszünk, hogy minden oké ebben a nyamvadt országban, holott semmi sem az. Én mindig sportoltam valamit, most is, sokminden külön dolgot csináltam a sulin kívül, most egyetemen vagyok, de a közhangulat olyan ótvar, hogy átragad rám is. Vidéken lakom, Pestre járok egyetemre, de elég pár órát eltöltenem ott, máris rossz hangulatba kerülök. Én egyszer próbálkoztam, egy jégcsap nőnél, aki ráadásul bunkó módon ki is használt. Nekem semmi gondom nem lenne, ha az emberek nem lennének ilyen számítóak, kétszínűek, érdekemberek, stb.

Az a gond, hogy sokaknál az életvidámság a kiélésbe testesül meg, ami pont az ellentétjére fogja fordítani a dolgokat, majd rájönnek pár év múlva. Még van egy csomó célom az életben(egyetemen TDK, hídépítő verseny, jogsi szerzés) és amíg ezeknek legalább a nagy részét nem teljesítem, addig mindig is lesz bennem egy zavaró hiányérzet, amire az előbb említett magyar morál is rátesz, és nagyon zavaró. Na szép napot!:D 24/F

2014. márc. 8. 14:10
 13/18 anonim ***** válasza:
11-es, 12-es vagyok: Jól tetted, hogy levetted a válladról a terhet. Bennem is ugyanez ment végbe, évekkel ezelőtt. Az az igazság, hogy mindenki egyedül van a világban, nincs kivétel. Egy párkapcsolat az ideig óráig ezt feledteti, de a lényegen nem változtat. Akinek olyan szerencséje van, hogy van ember, aki képes őt megérteni és emberileg felfogni, az áldja szerencséjét, de mindig ott lesz az elvesztés félelme, ami viszont a másik esetben nincs meg. Tehát az éremnek mindig 2 oldala van. De nem biztos, hogy így maradsz! Lehet sodor eléd az élet valakit, csak ne görcsölj rá, jól teszed! Egyetlen egy dolog biztos az életben, az, hogy egyszer mindenki meghal, minden más a véletlen műve. Szóval ha vannak céljaid, fejleszd magad, valósítsd meg őket, mert más nem fogja helyetted, hiszen mindenki csak magára számíthat, olyan nincs, hogy szerelem, az csak egy illúzió, én ezt gondolom.
2014. márc. 8. 14:24
 14/18 anonim ***** válasza:

# 12:

óóó csak nem egy kolléga? Építő vagy építészmérnök leszel?

Egyébként tökéletesen egyetértek azzal, amit leírtál. Én ebből az országból pontosan a közhangulat és az értékrend miatt akarok sürgősen megpattanni, nem is a fizetés miatt.

Nyugaton sokkal nagyobb a nyugalom és nincs idegeskedés. Nem számítóak annyira az emberek és a kibsazás sem megy olyan szinten, mint itthon. Természetesen ezt csak mások elbeszéléséből ismerem, de kivétel nélkül minden magyar szinte azt mondja, hogy külföldön inkább lengyelekkel, csehekkel és szlovákokkal dolgoznak/lógnak együtt, mint magyarokkal, mert ez a nép még ott is képes keresztbe tenni a másiknak.

Ugye tipikus példa az, amikor a kint élő és dolgozó magyar nem hajlandó magyarul megszólalni, ha veled beszél. Számtalan ilyent hallani és szégyellhetnék magukat. # 7 voltam.

2014. márc. 8. 14:30
 15/18 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, 14-es, majdnem, én gépészmérnök leszek, de mindenki fosik attól, hogy jöjjön hídépítésre, mert sok lesz a tanulnivaló és nincs hozzá kedvük így. Persze megértem, de jó lenne ilyesmiken indulni. Te nem akarsz jönni a RECSS-re? (a verseny neve)
2014. márc. 8. 15:10
 16/18 anonim ***** válasza:

# 15:

Hát nem igazán, mert nincs ekkora mértékű kreativitásom, de köszi az invitációt. :)

2014. márc. 8. 15:19
 17/18 A kérdező kommentje:
Na hát, én meg mérnökinformatikus vagyok. Összejöttünk :D
2014. márc. 8. 15:26
 18/18 anonim ***** válasza:
És te kérdező, nincs kedved segíteni nekem a hídépítésben? Te már végeztél, biztosan profin vágod a mechanikát.
2014. márc. 8. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!