Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan nehéz csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz csajozni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 11:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

jézusom, egyre abszurdabb hülyeségek kerülnek elő!

de látom, kérdező igazából semmi se jó ... miért ne lehetnél egyszerű földi halandó? akkor az azt jelenti, h egyenesen bénának kell lenni? meg mi az h meg kell tanulni csajozni? úr isten ... ezt hogy lehet tanulni? ez egy ösztönösen működő dolog, ha már tanulni kell, hát nemtom ... ez valahogy úgy hangzik nekem, mintha egy meleg srác eljárna heteróvá nevelő tanfolyamra, és 1 hét után felkiáltana h hurrá heteró vagyok .. na te is pont így járnál ... hurrá tudok csajozni. ez nem tanulás kérdése, ez csak úgy jön (vagy ezek szerint valakiknél nem jön, de ezt nem értem, mert ott a libidóval van a baj, ami egy 150% ösztönös dolog, nem tanulás kérdése).

De tudod mit? mondd el lécci h mi a nehéz a csajozásban! hátha úgs megértem ... miből gondolod h egy jó srác láttán ők nem izgulnak be de mint állat? és te konkrétan pl mit szeretnél tanulni ezen?

A leírás meg egyszerű, most röviden összefoglalva: s.ard le magasról, légy flegma, naná nézz ki valahogy, legyél igényes magadra (de sztem ezt le se kell írnom, vagy igen?), azt se kell túlzottan bizonygatnom h a kockapoci miért is izgató a csajoknak, ne foglalkozz vele túl sokat (tudod, az elérhetetlen eleve mindig jobban kell nekik), stb.

Mi volt az a példa a rossz és a jó tanuló között? Milyen sérelem éri azokat akik úgymond "nem tudnak" csajozni? mire gondoltál?

Mivel ez ösztönös dolog, nincs olyan h nem tud, max komoly pszichés zavarai vannak, amik meggátolják ebben. De mint látod magadon is, attól még a vágy ott van, csak valamiért mégse megy. Pszichológussal csak terápia kérdése, hogy megoldd a zavar forrását, és megy az majd ... De azért várom válaszod h te miben látod az akadály okait!!

2014. márc. 7. 16:12
 22/30 anonim ***** válasza:

"Nexxuska, én sokszor olvastam már, hogy nem ugyanazt mondjátok, mint amire igazából vágytok."

Persze h nem, de egy csajtól ne várj őszinteséget meg főleg ebben a kérdésben világos válaszokat. Én továbbra is fenntartom az eddigieket, ahogy írtam a példában is, na ilyet tudnék még sokat, de valóban nem azt mondják, amire vágynak, ezért nem kell őket komolyan venni. A valós szándékaikat meg mindannyian ismerjük. Beszélek én sokat csajokkal erről is, és nemrég az egyik állítólag nagyon kis visszafogott azt mondja, hogy azért tartja magának XY srácot, mert igaz h bunkó meg ha nem csinálja rendesen, volt már h fel is pofozta, de őt ezért bírja, mert ilyen kemény férfi, és el is várja, hogy egy fiú legyen ilyen. Nem csípik ha választási lehetőséget adsz nekik, az van amit te diktálsz, kész slussz. és ha tudnád, hogy még a barátját is dobta, mert az "puhapöcccs" volt, és maradt a vadállat srácnál, aki le se ..zarta, viszont kőkeményen bánt vele, a csaj meg ugrott az első szavára, na meg legtöbbször eleve egy kegy volt ha találkozott vele a srác. A megpofozásra később csak annyit mondott, hogy "de annyira izgató a durvasága h libabőrös leszek mellette". Úgyh tartás és kemény, fiús viselkedés, ennyi! De azért várom a válaszaidat.

2014. márc. 7. 16:21
 23/30 anonim ***** válasza:
48 %, hány éves vagy? Ezt azért kérdezem, mert azért egy felnőtt férfi nem írna olyat, hogy kockapoci.
2014. márc. 7. 21:47
 24/30 A kérdező kommentje:

"meg mi az h meg kell tanulni csajozni? úr isten ... ezt hogy lehet tanulni? "

Közlöm veled, hogy ugyanúgy meg kell tanulni, mint mondjuk ahogy egy üzletembernek meg kell tanulnia meggyőzni a tárgyalópartnerét, vagy mint ahogy meg kell tanulni érvelni. Ezeket nem úgy kell megtanulni, mint egy kémiai képlete az iskolában, hanem viselkedési stratégiákat kell megtanulni. Mint ahogy "megtanultad", hogy hogy kell lereagálni egy beszólást, hogy kell viselkedni egy állásinterjún, hogy kell alkalmazkodni a családtagjaidhoz. Ezek igenis tanulási folyamatok. Nemcsak a másodfokú egyenlet megoldóképletének vagy az első vh. évszámainat megtanulását hívjuk "tanulásnak". Az egész felnövés egy tanulási folyamat.

"ez egy ösztönösen működő dolog, ha már tanulni kell, hát nemtom "

Van, akinek ösztönösen megy. Nekem pl. ösztönösen megy az érvelés. Más meg vitaklubban vagy könyvekből tanulja meg. Ez van, attól függ, ki miből mennyit kapott. Gondolkozz csak el azon, hogy mennyivel könnyebb helyzetben van, mennyivel "ösztönösebben megy" annak, aki nagyobb családban nőtt fel, és megtanulta a lánytestvérek "nyelvét", vagy olyan gyerekbandában nőtt fel, ahol voltak lányok is, mint mondjuk egy magányos vagy egy egyke gyereknek. Aki pl. társaságban nő fel, az "megtanul" alkalmazkodni. Akinek kistesója van, az "megtanul" egy nálánál fiatalabbat nevelni. Akinek bátyjai vannak, az meg "megtanulhat" az idősebb tesóktól csajozni.

"ez nem tanulás kérdése, ez csak úgy jön (vagy ezek szerint valakiknél nem jön, de ezt nem értem, mert ott a libidóval van a baj, ami egy 150% ösztönös dolog, nem tanulás kérdése). "

Szerinted tehát azok a srácok, akik nem sikeresek csajok terén, azok csökkent libidójúak. Hát, szerintem ezt te sem gondoltad komolyan. Minden kamaszt majd' szétvetnek a hormonok és mindenki csajozni és szexelni akar. Már-már képmutatás azt mondani, hogy akinek ez nem jön össze, annak a libidójával van baj.

"De tudod mit? mondd el lécci h mi a nehéz a csajozásban!"

Elmondom:

1. A másik nemnek más a "nyelve", másképp működik, más a gondolkodásmódja és a hozzáállása, amit meg kell tanulni. Meg kell tanulni, hogy egy csaj nem direkte mond ki dolgokat, hanem célozgat meg játszadozik, pl. hogy féltékennyé tegyen, vagy hogy a "talán" inkább "igen"-t jelent, mint nemet. Vagy mondjuk később, mikor eggyel nagyobb méretű ruhát veszel neki véletlenül, akkor meg kell tanulni, hogy ez számára azt jelenti, hogy kövérnek tartod. Meg kell tanulni, hogy miben működnek másképp.

2. Kell ahhoz, hogy kezdeményezz egy kis bátorság. Ez tök jó, ha alapból megvan (neked biztos megvan), de ha mondjuk 15 évesen az iskola lúzere voltál, és minden csaj csak gúnyolt, akkor lehet, hogy nem a normális esetben alapból meglévő egészséges önbizalommal állsz egy csaj elé.

3. Aki nem vonzó, nem jók a testi adottságai vagy nem alakultak ki benne a csajozási rutinok, annak ezeket MEG KELL TANULNIA. Nem mindenkinek egyértelmű, hogy a csajok azt szeretik, ha egy kicsit beszólogatsz nekik, egy kicsit húzod őket, aztán egy kicsit vicces vagy és hagyod, hogy aztán ő keressen rajtad támaszt azokért a beszólásokért, amiket tőled kapott. Van, aki abban a hiszemben nő fel, hogy úgy kell csajozni, hogy meg kell tenni a lányért mindent, borzasztó kedvesnek kell lenni, virágot kell venni és ezért a csaj majd beleszeret.

"miből gondolod h egy jó srác láttán ők nem izgulnak be de mint állat?"

Én elhiszem, hogy beizgulnak, de 1. ehhez először is jó srácnak kell lenni (te lehet, hogy Brad Pitt vagy, de nem mindenki születik annak, hoppá), 2. az még, hogy valaki jó srác és felizgulnak rá, önmagában nem elég, mert lehet, hogy utána kiderül a jó srácról hogy amúgy meleg, vagy nem ért a csajokhoz.

"és te konkrétan pl mit szeretnél tanulni ezen?"

Viselkedési stratégiákat. Egyszerűen csak nincs elég tapasztalatom. Biztos neked alapból megy minden, mert laza vagy, de nekem pl. vannak félelmeim és komplexusaim, amikkel meg kell küzdenem.

"Mi volt az a példa a rossz és a jó tanuló között? Milyen sérelem éri azokat akik úgymond "nem tudnak" csajozni? mire gondoltál? "

Szerintem arra gondolt, hogy a társadalom en bloc leértékeli, vesztesnek tartja azokat, akik nem tudnak csajozni. Bármilyen személyeskedő veszekedésben földbe lehet döngölni a másikat azzal, hogyha bedobod, hogy "nézz már magadra, neked még egy csajod se volt" vagy "nahát, nem is értem, miért nincs barátnőd". Az emberek lenézik azokat, akik nem tudnak nőt szerezni, meg szüzek. A rossz tanulóknak ez nem szokott kijárni, mert ők többségben vannak, és egy csomó menő dolgot szoktak csinálni tanulás helyett, pl. csajokat hajkurásznak bandában, meg eljárnak graffitizni. Az általános iskolában nem az a menő, aki fejből tudja az ónodi országgyűlés évszámát, hanem az, aki 6 méterre el tud köpni, vagy félpályáról be tudja rúgni a labdát, vagy el tudja csábítani az osztály legjobb csaját.

"Mivel ez ösztönös dolog, nincs olyan h nem tud, max komoly pszichés zavarai vannak, amik meggátolják ebben. "

Mondod te. Szerintem egy mentálisan, pszichésen egészséges ember is lehet ügyetlen a csajozásban, vagy nézhet ki rondán.

"De mint látod magadon is, attól még a vágy ott van, csak valamiért mégse megy. "

Na most ezzel ellentmondtál magadnak, amennyiben előbb még azt írtad, hogy akinek ez nem jön ösztönösen, ott a vággyal van baj. Most azt írod, hogy van vágy, csak valami más miatt nem megy. Akkor mégse csak a libidóhiány lehet a ludas? :)

"Persze h nem, de egy csajtól ne várj őszinteséget meg főleg ebben a kérdésben világos válaszokat. Én továbbra is fenntartom az eddigieket, ahogy írtam a példában is, na ilyet tudnék még sokat, de valóban nem azt mondják, amire vágynak, ezért nem kell őket komolyan venni. "

Ez tök jó, csak kár, hogy nem tanítják meg a suliban 14 évesen. Megspórolnának vele pár elcseszett kamaszkort.

Amit írtál a barátnőd esetéről, az amúgy tök reális és hihető. Én is megtanultam már, hogy így működnek a csajok, azóta nem is az a stratégiám, hogy a lelkemet kiteszem nekik. Nézz utána a Stockholm-szindrómának.

2014. márc. 7. 23:34
 25/30 anonim ***** válasza:

Kérdező! Leírtál helyettem mindent! Nekem már csak egy dolgom van!

48 %! Azt kérdezted, miért írtam a jó tanuló-rossz tanuló példát! Szerintem leég egyértelmű! Azért, mert egy szuperaggyal rendelkező tanuló könnyedén megért mindent és neki egyszerűen gőze sincsen arról, hogy másnak a tanulás miért okoz nehézséget.

Te is pontosan ilyen vagy! Elképzelni nem tudod, hogy másnak hogyan lehet emberfeletti probléma az, ami neked csuklóból megy! Erről lenne szó!

Ami pedig a csajozni nem tudás következményeit illeti, akár a lányok, nők, akár más fickók elég gané, gusztustalan módra tudnak viselkedni az emberrel, ha ő nem a nők kedvence.

2014. márc. 7. 23:42
 26/30 anonim ***** válasza:
"elég egyértelmű"
2014. márc. 7. 23:42
 27/30 anonim ***** válasza:
hát én hülyétkapnék ha az én párom, valamilyen formában bántana. Ha egyszer megütne, biztos adnék én is neki. Elég heves vérmérsékletű vagyok. De van aki hülye és eltűri. Én kompromisszumra hajlamos vagyok, tehát én inkább megbeszélem a dolgokat. Bármilyen dologban legyen a probléma én megbeszélem. Ha neki van gondja (páromnak) ő is idejön, hogy nézd ez meg ez van, meg kell oldani. Én Figyelembe veszemem, hogy dolgozik hétvégén hazajön, fáradt stbstb ő pasi, nem fog mosni, takarítani, hát úristen megcsinálom én, nincs vele semmi gond. Voltunk szorult helyzetbe és mindig segítettünk egymásnak. Ha pl neki kell pénz adok, ha nekem kell ad. Bár mi se igy indultunk h minden fas*a, ő játszotta a tipikus leszarom pasit, aki ugráltat, de csak addig míg be nem bizonyitottam, azt hogy érdemes vagyok a normális kapcsolatra. Ma már a sok pic*a a pénzt nézi, hogy milyen az autód, márkás ruha, közben letörik a műkörme ha dolgozni kellene. Van tőlem idősebb aki nem hogy főzni, mosni se tud. Pasiba is vannak nyomik akik sírnak hogy nincs normális nő, közbe a hajvasalója beleégett a kezébe. Én Örülök hogy más a neveltetésem, mint a mostaniaknak. Én magamat vettem alapul, nem azt, hogy a mostani nőknek mi kell. Tesóm szokta mutogatni a csajokat akik 5perc után küldik a pucér képeiket. Azoknak elég ha ki vagy gyúrva.. akkor a legjobb nőket is megkapod. Akkor csak elég rányomulni.. Ha rendeset akarsz, akkor meg inkább keresgélj ismerd ki Minnél jobban. A legcsendesebb, legszerényebb lányok azok akik a legjobban manipulálnak, ugy, hogy még te sem veszed észre...
2014. márc. 10. 17:42
 28/30 anonim ***** válasza:

minden csak srác kérdése. úgy van, ahogy mondod, csajok tömege képes magáról a tök meztelen képeit küldeni, hátha kedvet kapok hozzá, és még részletezi is, hogy bármikor mit és hogyan tenne, csak csörögjek rá .... és nehogy azt hidd h ezek a legutolsó senkik, mert sokszor igen bombázó csajok.

én se úgy gondoltam h verekedés van naponta csak szal csattant már el pár pofon nevelő célzattal, de a jelek szerint használt, mert pl ebben az ügyben is csak 1 kellett, aztán többször nem hozta fel a témát. de ez nem jelenti azt h valami gond lenne, én úgy gondolom, igenis a fiú feladata a nevelés.

2014. márc. 10. 18:46
 29/30 anonim ***** válasza:

"Pasiba is vannak nyomik akik sírnak hogy nincs normális nő, közbe a hajvasalója beleégett a kezébe"

de a kettő között hol az összefüggés? azért álljunk meg! egy srác igenis legyen maximálisan igényes magára! na tessék, itt vannak ezek a fantasztikus gondolatok, és akkor egyesek csodálkoznak h vajon miért nem tudnak csajozni. fürödni, tusolni azért szoktatok vagy az se kell? nem a középkort éljük, bár igaz, párszor már én magam is ledöbbentem, mikor olyanokat hallottam, h heti 2x fürdés és társai. na kérem ... így akkor lehet panaszkodni legalább.

és a hajvassal tulképpen a mi a probléma? tudom, pedikűr és szoli se kell egy fiúnak.... de hát itt a magyarázat a kérdésre akkor.

2014. márc. 10. 19:02
 30/30 anonim ***** válasza:

hülyeségből nálunk is van tasli, de az a kis pici ami tényleg csak a szórakozás. nálunk vita van csak, de tudom azt, hogy én csinálom a feszkót, aztán rájövök, hogy be kell venni egy magneb6-ot és a feszültség elszáll, én bocsánatot kérek, ő meg türelmes hozzám továbbra is.. Nekem az a szerencsém, hogy az én párom figyelembe vesz dolgokat, a tipikus ok nélkül sírást (amit jobb ha tudtok, hogy a hormonok okozzák)Hiszti meg alapbol nincs.. Tipikus pasi szokás az, hogy csokit vesznek a partnernek, mert elakarnak menni valahova és előzetesek kárpótolják a nőt, nálam ez a terve felsült, mert nem eszek édeset :D A féltékenység az ami egy gyilkos dolog. Vannak csajok akik azt akarják, hogy kicsit is féltékeny legyen a pasi, ha meg az lesz, akkor falra másznak. Szerintem meg kell adni a teret. Volt pl olyan kapcsolatom ahol egy füzet miatt szakítottam, mert olyan féltékeny volt hogy elverte a füzet tulajdonosát. Na ez milyen dolog?

Lehet hogy a legjobb csajok, de az a csaj nem fog téged szeretni, csak a pénzedet, a kocsid és Ennyi, kifújt..

2014. márc. 10. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!