Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz csajozni?
"Azt adj amit szeretnél kapni"
Pl. kedvességet, figyelmességet, gyengédséget? Vagy az nem jó, mert akkor elkényeztetem és kidob? :D Élvezet reagálni a válaszaidra, gyakorlatilag feldobod magadnak a magas labdákat ezekkel az önellentmondásokkal, és közben remekül szemlélteted, hogy miért írtam ki ezt a kérdést:D
"miért? mert bunkóságot akarsz kapni?"
Miért, ezt ki írta? Én? Hol, mikor?
"sztem ha normálisan álsz hozzá akkor ő is ugy fog."
Várjál, nem tudlak követni. Nem úgy volt eddig, hogy ne kényeztessem el, mert akkor a fejemre nő? Vagy nálad a flegmaság a normális?
"Talán meg kellene ismerni a másikat, nem beleugrani minden kapcsolatba. "
Jajj, beismerem, most lelepleztél. Lebuktam! Valójában nem a hozzáállásommal meg túlzott kedvességgel van a baj, hanem nem ismertem meg eléggé a másikat, és beleugrottam minden kapcsolatba! :D De te ezt honnan tudod? Vagy nem tudod, csak hozzáköltötted, mert olyan lehengerlően hangzik? Most akkor mi a hibám, Nexxuska, döntsd már el, ha már ennyire ismersz! (bár kíváncsi vagyok, honnan) :D
"Bele köthetsz mindenbe nyugodtan."
Ebben továbbra is számítok rád!
"Nexxuska, én sokszor olvastam már, hogy nem ugyanazt mondjátok, mint amire igazából vágytok."
Valószínűleg a felét annak a soknak én írtam. De azért hidd el, mert valóban így van. Felejtsd el, mit mondanak a lányok, hogy mit várnak el egy pasitól, és csak azokra a fiúkra, férfiakra hallgass, akik már megtanultak csajozni. A csajok bugyutaságai meg egyik füleden be, másikon ki. Nem ismerik magukat.
Ha most nalam elso helyen allna a csajozas, akkor inkabb videki, vagy Bp-re felkoltozott videki lanyokat keresnek.
Legutobb meg tobbseguk tudott fozni, mosogatni is, nem voltak tul magas elvarasaik a srac kullemere, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!