Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan nehéz csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz csajozni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 11:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ugyanolyan dolog, mint a tanulás. Vannak, akiknek úgy vág az agyuk, hogy szinte tanulás nélkül tud mindent. Másoknak meg kínkeserves munkával lehet csak előre haladni. A különbség az, hogy a nehezen tanulókat töredék annyi bántás sem éri (max. a szülők részéről), mint a nehezen csajozókat.
2014. márc. 7. 11:44
 12/30 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam, hogy legyetek flegma pöc*ök.. hanem, hogy ne a nyakán lógj és lesd a kívánságait, ugy elrontod, és kapsz egy hülye csajt akit el is kényeztetsz, aztán kidob, hogy nem hagy neki teret. Magamból kiindulva a határozottságot, a komoly logikus gondolkodást, a humort keresem, meg legyen kommunikatív.. én ezt várnám el. Ha valaki bunkó velem akkor ugyanazt kapja vissza. Azt adj amit szeretnél kapni
2014. márc. 7. 12:09
 13/30 A kérdező kommentje:

"Azt adj amit szeretnél kapni"

Pl. kedvességet, figyelmességet, gyengédséget? Vagy az nem jó, mert akkor elkényeztetem és kidob? :D Élvezet reagálni a válaszaidra, gyakorlatilag feldobod magadnak a magas labdákat ezekkel az önellentmondásokkal, és közben remekül szemlélteted, hogy miért írtam ki ezt a kérdést:D

2014. márc. 7. 12:12
 14/30 anonim ***** válasza:
Ezekhez a kepessegekhez tarsuljon kocka has es/vagy szivdogleszto, bugyiszaggato arc, igy lesz is nemi eselyed es meg a duci lanyok is szoba allnak veled, hisz nekik is ez az elvaras.
2014. márc. 7. 12:17
 15/30 anonim ***** válasza:
miért? mert bunkóságot akarsz kapni? sztem ha normálisan álsz hozzá akkor ő is ugy fog. Talán meg kellene ismerni a másikat, nem beleugrani minden kapcsolatba. Bele köthetsz mindenbe nyugodtan. Én segíteni szeretnék nem félrevezetni.
2014. márc. 7. 12:23
 16/30 anonim ***** válasza:
Nexxuska, én sokszor olvastam már, hogy nem ugyanazt mondjátok, mint amire igazából vágytok.
2014. márc. 7. 12:31
 17/30 A kérdező kommentje:

"miért? mert bunkóságot akarsz kapni?"

Miért, ezt ki írta? Én? Hol, mikor?

"sztem ha normálisan álsz hozzá akkor ő is ugy fog."

Várjál, nem tudlak követni. Nem úgy volt eddig, hogy ne kényeztessem el, mert akkor a fejemre nő? Vagy nálad a flegmaság a normális?

"Talán meg kellene ismerni a másikat, nem beleugrani minden kapcsolatba. "

Jajj, beismerem, most lelepleztél. Lebuktam! Valójában nem a hozzáállásommal meg túlzott kedvességgel van a baj, hanem nem ismertem meg eléggé a másikat, és beleugrottam minden kapcsolatba! :D De te ezt honnan tudod? Vagy nem tudod, csak hozzáköltötted, mert olyan lehengerlően hangzik? Most akkor mi a hibám, Nexxuska, döntsd már el, ha már ennyire ismersz! (bár kíváncsi vagyok, honnan) :D

"Bele köthetsz mindenbe nyugodtan."

Ebben továbbra is számítok rád!

"Nexxuska, én sokszor olvastam már, hogy nem ugyanazt mondjátok, mint amire igazából vágytok."

Valószínűleg a felét annak a soknak én írtam. De azért hidd el, mert valóban így van. Felejtsd el, mit mondanak a lányok, hogy mit várnak el egy pasitól, és csak azokra a fiúkra, férfiakra hallgass, akik már megtanultak csajozni. A csajok bugyutaságai meg egyik füleden be, másikon ki. Nem ismerik magukat.

2014. márc. 7. 12:37
 18/30 anonim ***** válasza:
pl ne vegyél meg neki mindent ( elkényeztetésre gondoltam) mert volt hogy én is beleugrottam naivan rossz kapcsolatokba és átvertek. De tudom az a saját butaságom volt.. nem ellentmondást akarok írni. De egy nő a visszahúzódó gyengejellemmel nem tud mit tenni, csak elnyomni....
2014. márc. 7. 12:43
 19/30 anonim ***** válasza:

Ha most nalam elso helyen allna a csajozas, akkor inkabb videki, vagy Bp-re felkoltozott videki lanyokat keresnek.

Legutobb meg tobbseguk tudott fozni, mosogatni is, nem voltak tul magas elvarasaik a srac kullemere, stb.

2014. márc. 7. 12:48
 20/30 A kérdező kommentje:
Utolsó: amúgy lehet, hogy van valami abban, amit írsz. Nekem valódi barátnőm tkp. egyetlen volt csak eddig, és ő vidéki volt. Tényleg kicsit más volt bizonyos dolgokban, mint a városi lányok.
2014. márc. 7. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!