Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy az érzékeny lányok érzékeny fiút is választanak?
Filmekben.
Az "érzékeny" lányok is jellemzően a menő alfahímeket szemelik ki maguknak, legalábbis az én középiskolámban ez volt. Az osztály alfahímje, a cigizős, ivós, bulizós focicsapatkapitány sorra fektette meg fű alatt az érzelmes, szelíd lányokat. Ők mindent megtettek neki egy szerelem reményében, de persze sosem jött el a szerelem.
Én is érzelmes srác voltam, hiába is vártam hasonló lányra:) Én felismertem őket de ők nem ismertek fel engem. Velem jellemzően az ilyen kicsattanó, nagydumás lányok kezdtek ki (egy ritka típus). Ők valahogy könnyebben nyitottak a fiúk felé, ha azok nem mertek nyitni.
Az alfahím mindig nyit a szolidabb lányok irányába, a trófeáért legalábbis. A félénk, érzelmes fiú max. csak nézi nagy árgus szemekkel és vágyakozik. Ebből nem lesz kapcsolat.
Aki érzékeny, az nem feltétlenül gyenge, naiv vagy önbizalomhiányos. Én legalábbis elég érzékeny és érzelmes vagyok, de ez abban merül ki, hogy művészlélek vagyok, utálom a felszínes beszélgetéseket és nagyon tudok szeretni. Az arrogáns, "egyszerű" emberektől mindig is távol tartottam magam, egyértelmű, hogy egy hozzám hasonló lelkületű, világnézetű párt szeretnék magam mellé.
Amiről az első és a második válaszoló beszél, az szerintem nem érzékenység, hanem bizonytalanság, szeretetéhség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!