Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt fürdés menstruáció alatt?
ha együtt alszunk, akkor általában együtt is szoktunk fürödni,viszont most pont megvan,bár már a végét járja,de azért mégis megvan.
ti fürödtetek már együtt így?
természetesen úgy gondoltam hogy tamponnal :)
Mi ilyenkor külön fürdünk/zuhanyzunk, szokta mondani párom, hogy mi van, és engem pl baromira zavarna (még akkor is ha nem "csöpög")..
Szép dolog a szerelem de azért nem kell gusztustalannak lenni, azt a 2x 10-15 percet kibírjátok egymás nélkül.
mi úgy gondoltuk hogy kádban, és persze én tamponnal
elvégre azért nyáron is ha strandra megyek "így" fürdök :o
Nem tudom, engem ez nem zavar. Szex közben sem.
22/F
ezek szerint ez is mint minden ember függő. engem nem zavar..
amikor vízsugárral nyomatta ki az alvadt vérdarabkákat az mondjuk tényleg egy kicsit durva, de ez van. ez is a páromhoz tartozott.
Nem, engem zavarna...
Sok dolog nem zavar, de az is ha a férjem meglátná a madzagot..
Csak ha menstruálok és alulról meztelen vagyok és székeléskor zavar a jelenléte.. Még pisiléskor sem, bár nem volt rá még példa,mhogy bejöt volna a fürdőbe ilyenkor ( nincs külön wc)
plusz menzesz alatt nem fürdök.. Párszor strandon voltam, de rájöttem hogy a tampon totál megszívja magát a vízzel ( most már tudom ogy lehet egy csomó fertőzést strandról hazavinni, amit szerencsére eddig mindig megúsztam)
utolsót nem teljesen értem, hogy most mi zavarja és mi nem
viszont azzal nem értek egyet hogy a tampon felszívja a vizet. én nyáron majdnem egy héten keresztül mindennap strandon voltam mert olyan volt a helyzet..és egyáltalán nem szívta fel a vizet..rendesen fel kell rakni.:)
Menstruáció előtt vagyok 2 nappal. Sokszor, olyan "mindjart megjon erzesem" van.
Ma ugy ereztem meg fog jonni, feldugtam egy ultra mini tampont, a zsinorjat elrejtettem a szemeremajkam alatt es maris mehetett az egyuttfurdes. O nem vette eszre /nem zavarna, ez biztos./ En meg nem csinaltam belole nagy ugyet.
Utolso napban szerintem egy tamponnal lazan furodhettek egyutt, ha nem zavar. Hangulatvilagitas legyen es kesz, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!