Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm mindig leszedi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm mindig leszedi a kezem de miért?

Figyelt kérdés

Ha hozzá érek a hátsó feléhez "levakarja" róla a kezem, vagy ha ülünk egy padon és a combjára rakom (belülre) akkor meg ki veszi onnét a kezem...(16/L)

mitévő legyek ?

17/F

2014. márc. 5. 15:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Ne tapizd nyilvános helyen, mert utálja. Mit nem értesz ezen?
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk vedd le a jelet te barom...
 3/12 A kérdező kommentje:
eddig nem volt semmi baja vele...
2014. márc. 5. 15:33
 4/12 Mr. Truth ***** válasza:
81%
Talán azért mert benne van annyi jó modor h tudja h nem ország világ dolga az h te fogdosod. Ez magánélet ne kényszerits másokat arra h osztozzanak a bunkoságodon
2014. márc. 5. 15:34
 5/12 A kérdező kommentje:
nem csak a hátsójáról van szó hanem már ha a derekát fogom az is zavarja...
2014. márc. 5. 15:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

önbizalom hiányos, esetleg szülei rászóltak,hogy nyilvános helyen ne legyen ilyen. Nem akarja,hogy rossz pletyka induljon el róla.

Esetleg kérdezd meg?

2014. márc. 5. 15:42
 7/12 A kérdező kommentje:
meg kérdeztem(nagyon sokszor) azt mondja semmi baja nincs... mondtam neki hogy ha zavarja akkor nem csinálom de azt mondta nem zavarja(?)...
2014. márc. 5. 15:43
 8/12 anonim ***** válasza:
19%
Ha már eresztette a dolgot és most nem akkor biztos hogy van másik barátja,csak nem tudja elmondani neked.
2014. márc. 5. 15:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Nyilván azt akarja, hogy mutass irányába egy kis tiszteletet és ne nyilvános helyen taperold. Velem is ezt csinálta egy pasi, akárhogy mondtam neki, nem értette meg. 2 hét alatt meguntam és elküldtem a .csába.
2014. márc. 5. 18:03
 10/12 A kérdező kommentje:
ne szopassatok már :D nem ez a baja.. meg kérdeztem meg mondtam neki hogyha zavarja szóljon és nem teszem...de azt mondta nem zavarja.. meg elég furcsa hogy meg akarom csókolni és elhúzza a fejét(?) de nincs baja...(???)
2014. márc. 7. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!