Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen túl termelés van pasikból h 10 jut egy nőre akkor minek bántjátok a melegeket?
Sokszor olvasom az ismerkedés topikot és 10 kiirtásból minimum 9 fiú tehát véleményem szerint iszonyatos túl termelés van.
Szóval kérdem tisztelettel minek kell bántani a melegeket.
Most nem azért de ha ők is beszállnának csak nagyobb lenne a konkurenciátok hát jó ez nektek fúik hmmmm ?
Mer itt egyesek részéről folyton csak a "Ti mocskos b..." megy. Még egy olyan megjegyzéssel nem találkoztam h "Köszönjük nektek h nem vagytok konkurencia, mer így is alig találunk nőt"
Hát igen elég az ismerkedős topikot megnézni naponta van 50 ilyen kérdés amire van szinte 0 válasz. Mindig a hetero pasik húzzák a rövidebbet.
Szegények :(
25 F meleg
Ugyanannyi nő van a világon, mint férfi, én sem értem ezt a "túltermelés" dumát kedves kérdező... Mintha valami gyárról vagy üzemről beszélnél o.O
Na mindegy, a nők annyira nem nyomatják a netes párkeresést, mint a férfiak, több csaj ismerősöm is mondta már, hogy neten semmiképp sem ismerkednének, csak élőben, ezért van több pö*csös online
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!