Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen túl termelés van pasikból h 10 jut egy nőre akkor minek bántjátok a melegeket?
Sokszor olvasom az ismerkedés topikot és 10 kiirtásból minimum 9 fiú tehát véleményem szerint iszonyatos túl termelés van.
Szóval kérdem tisztelettel minek kell bántani a melegeket.
Most nem azért de ha ők is beszállnának csak nagyobb lenne a konkurenciátok hát jó ez nektek fúik hmmmm ?
Mer itt egyesek részéről folyton csak a "Ti mocskos b..." megy. Még egy olyan megjegyzéssel nem találkoztam h "Köszönjük nektek h nem vagytok konkurencia, mer így is alig találunk nőt"
Hát igen elég az ismerkedős topikot megnézni naponta van 50 ilyen kérdés amire van szinte 0 válasz. Mindig a hetero pasik húzzák a rövidebbet.
Szegények :(
25 F meleg
Mondjuk olvasd el az ismerkedni kívánok nemek szerinti felosztását.
Legalább tripla annyi fiú van.
Én nőként nem értem... kb. ujjonganiuk kéne a fiúknak minden egyes meleg után, hogy eggyel kevesebb konkurencia. Úgy is sír a szája azoknak akik hoppon maradtak és nem jutott nekik csaj, az meg nem megy nekik, hogy elvegyék a másét(vagy nem akarják).
Az ő esélyeiket növelik a melegek... szerintem az ostobaság magas foka, hogy bántják őket én szóba sem állok olyan fiúval aki nem szereti őket.
Ismerek 2 meleg srácot, a legtündéribb arcok komolyan, meghívnak étterembe meg inni és minden hátsó szándék nélkül! Csak mert jókat beszélgetünk! Egy hetero pasi hol csinál ilyet, én még nem láttam, hogy a két szép szeméért meghívott volna egy lányt. Csak a bugyiba akarnak bekerülni.
Én nem bántom/utálom a melegeket, csak egyszerűen undorítónak tartom ha pl meglátok két férfit csókolózni. Felőlem aztán házasodhatnának is, én csak az örökbe fogadást nem támogatnám.
Egyébként meg nincs olyan sok meleg, hogy csökkentenék a konkurenciát.
9 ez nem feltétlenül igaz, de az akkor se titeket heterokat érint és több meleg van mint hinnétek csak hát MO-n nem vállalnám fel.
Nem olyanok az emberek átlagba h tolerálnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!