Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiatalon gazdag lennél, keresnél párkapcsolatot vagz inkább luxus prostikat rendelnél?
jaj gyerek, nem tudom hol laksz, de amig nem viszed vásárra a bőröd, hogy szerezz tapasztalatokat, addig marad a csicskulás...
én szüz voltam 21 éves koromig, most 24 vagyok, már lett dolgom pár nővel azóta, mostmár nem félek attól, hogy kiszárad a herém, mert mindig akad valaki, aki szexel velem. És barátnőim is lettek.
Persze azt már mindenki szeretné nem tudomásul venni, hogy az eredményeként szopni kell egy csomót! Engem is leráznak folyton, volt, hogy megharaptak, tökön rúgtak, kidobattak helyekről, de csinálni kellett tovább. És nem hetekig, hónapokig, hanem több évig!
Nem tudom, te megtennéd, hogy lemész és szólítgatsz le nőket látástól vakulásig? Ha nem vagy menthetetlenül ostoba, akkor sokat tanulhatsz ilyen módon. Mondjuk kezdetnek észreveszed, hogy talán mégse nézel ki elég ízlésesen, azért küldenek el a csajok.
Amúgy meg nem is a csajokért kell kidolgozni a beledet, hanem azért, hogy nézz ki jól (egészségesen), legyen pénzed, hatalmad, amik miatt érdekében állhat egy nőnek, hogy neked széttegye. Ez a legjobb az egészben, hogy magadért dolgozol, learatod a babérjait a munkádnak, és ráadásba még pinnnnna is elkezd hullani az égből.
Persze maradhatsz lúzer is, aki nem tesz semmit annak érdekében, hogy értékesebb férfi legyen.
Tudom én, hogy nehéz elfogadni, hogy jelentéktelen génállománnyal születtél. Miközben meg mások joképünek születtek és ezért tapadnak rájuk a nők.
Mondjuk én se tudom mit beszélek, mert én pl okos voltam világ életemben, emiatt nem tudom elképzelni, hogy milyen azoknak az embereknek, akiknek még ez se adatott meg :( Biztos nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!