Csak nekem szorul össze a szívem, mikor látom, hogy valaki a drága autóját (20-30-40 millió) ripityára töri?
Úgy sajnálom, hogy valaki annyira gazdag, hogy felelőtlenül száguldozik, vagy részegen vezet, és azt a drága autót neki viszi a fának, vagy lerepül vele az útról!
Hogy ennyire pénz van valakinek a bőre alatt, más meg egy alap autóra úgy vigyázna mint a szeme fényére!
Csak nekem sz*r érzés mikor látom a hírekben, hogy megint milyen drága autót tört ripityára a sofőrje?
istenem...
Azért mert ha jóskapista összetöri a 15 éves suzuki swift-jét, akkor az nem hír. Úgyhogy a hírekben csak az 10milliós autók összetörését hozzák le. Remélem megnyugodtál.
Nem tudom miért kellene egy autóra úgy vigyázni mint a szemed fényére... az egy használati tárgy, nem pedig valami magasztos eszme. Ha összetört majd lesz másik.
Nem szokott. Inkább röhögni tudok rajta.
Az ilyeneknek kevesebbet számít, ér az a 10-20 millás verda, mint Józsi bácsinak a sokáig kuporgatott pénzéből a 200-ért vásárolt Suzukija. Aki ennyi pénzt költ autóra, annak teljesen más az értékrendje, mint Józsi bácsinak. Már ha van egyáltalán.
És ha történetesen Józsi bácsi autóját is összetöri, miközben a sajátját taccsra vágja, akkor inkább Józsi bácsit sajnálom, semmint a duhaj száguldozót.
Első 3 rosszindulatú.
És igen, fáj a szivem mondjuk egy 2 éves gyönyörű hófehér Audi A6-ot ha meglátok sz*rrá törve, persze neki van casco meg minden, a Suzukiknak nincs, de a kérdés nem is ez volt!
A kérdésedből az jön le hogy, nagyon irigykedsz a gazdagékra
Valószínű hogy te egy minimálon élô melós vagy, vagy voltál akivel Kíbas.z.ott az élet...
Ha ilyeneken lovagolsz hogy kinek mennyi pénze van, meg mikor mit vesz hogy szét csapja, az kicsit szánalmas.
Olyan mintha a vesztüket kívánnád,
Nekem nem. A gépeket sajnálom kicsit, azokat is csak a beleölt nyersanyag és munka miatt, az ilyen embereket viszont nem.
Igen, hozzájuk képest csóró vagyok, de elégedett vagyok azzal, amim van. Ha volna 30 millióm, amit csak autóra költhetnék, azt a pár apróságot, ami hátra van a mostanin, megcsinálnám, a többit meg beletankolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!