Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokot tudsz nekem mondani, hogy ne nyírjam ki magam?
Évek óta nins párkapcsolatom, a szüleimmel való viszonyom se valami túl harmonikus. Nem tudok leválni róluk mert a hiába van fősulis végzettségem (ami természettudományos, nem büfé szak), ahol lakom ismeretség nélkül nem tudok álláshoz jutni, igaz most van de szar a fizetésem és májusban vége közfoglalkoztatásnak.
Tőkémet ugyan most szedem az eltávozáshoz más városba, de idegen helyre idegen emberek közé és nem is biztos, hogy lesz állás.
A leginkább az zavar hogy az egészségem sem tökéletes (idegi fáradtság vagy akármi) de a szemeim mindig be vannak gyulladva, a vérvétel semmi gondot nem jelez...nem tudni mi a bajom. Emiatt közösségbe se merek menni mert félek h megszólnak az emberek vagy mit gondolnak, azt hihetik hogy drogos vagyok meg egyebek.
Szóval kezd kimenni a talaj a lábam alól. Úgy érzem meghaltam lelkileg és ez kihat az egészségemre is. Nem érzem h fontos lennék valakinek is, szüleim is azt mondják ideje lenne lassan elmennem ha ennyire nem tetszik ahogy élnek stb. (semmi közös a szüleimmel, ők unott emberek). Minek élni? Mit tegyek?
Az új város új élet nem hangzik rosszul. Az egészségügyi problémáidon meg kell probálnod javítani vagy elfogadni őket, de muszáj társaságba járnod :/ Különben hogy ismerkednél.. Ami meg a munkát illeti, mindig vannak lejtők, de előbb utóbb csak lesz munkád :) Vagy menj ki angliába ahol 5,5 font a minimálbér:D~2000 Ft
de szerintem még elég fiatal vagy hogy ilyen könnyen feladd:D
menj el egy rákos kezelésre váró csoportba,megrokkantakhoz,menthetelen gyerekekhez......
és rájössz milyen ku.rva jó is neked
keress végre akármilyen melót
Itt igazából nem tud senki segíteni. Mindenkinek van valami amiért él. Ha pedig valakinek nincs célja az életben akkor az mindig a mának él. Próbáld megkeresni az élet jó oldalát mert úgy tűnik a rosszat látod mindenben pedig "az éremnek" mindig két oldala van.
Én most ennyit tudok tanácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!