Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom veszekedés közben megcsavartam a kezem, és megütötte a combom mert röhögtem. Szerintetek ez normális? Vagy szakítsak vele?
Figyelt kérdés
Bevallom fájt de jobban fájt hogy így megalázott :( Sajna alapból verekedős típus amit megszoktam már,de ez most valamiért nagyon rosszul esett.Utána bocsánatot kért meg próbálta helyrehozni,de nekem nem ment.Szeretem őt de most nemt udom mi tévő legyek :(2014. márc. 3. 17:09
11/13 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele... Ha a barátnőmmel veszekszünk , kicsit összekapunk , akkor még csak az eszembe sem fordul meg , hogy még csak kezet is emeljek rá... Ha engem nevettél volna ki , akkor felálltam volna és szimplán higgadtan megköszöntem volna és elmennék...
Nem akarok beleszólni , de szerintem ez nem egészséges.
F/18
12/13 anonim válasza:
Soha nem emeltem kezet nőre, se gyengén se erősen, bármennyire is felbosszantott valaki. Szerintem nem szabad olyan ember mellett maradni, aki nem tudja fékezni az indulatait, mert később súlyosabb következményekkel is számolni kell.
13/13 anonim válasza:
Mert nem is volt nőd soha és nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!