Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te felvennél az exedtől kapott fehérneműt az új párodnak?
egy elég hosszú kapcsolatom ért véget és hozzá láttam h elpakoljam a rengeteg ajándékot amit kaptam. van közte egy szexi fűzős fehérnemű is.
mit csinálnátok vele?
bedugnátok a szekrény mélyére, eladnátok, felgyújtanátok, majd az új párotoknak felvennéd?:D
vagy mit?
22L
:-D
Utolsónál a pont!
Miért rá van írva, arra a sz@rra, hogy kitől kaptad? Hidd el a férfiaknak nem az ex pasid ugrik be egy szexi fehérnemű láttán. Te is vehetsz ilyet, vagy bárki.
A férfiak ritkán kombinálnak, szerencsére nem nők.
Ami konkrétan olyan, hogy csak szexre ahsználatos fehérnemű, és extől kaptam és ahhoz kötöm, nem venném fel...
de csak zért mert új párom lett nem cseréltem le az egész fehérnemű készletemet hisz eleinte nem agyon volt olyan ami nem volt rajtam az exxszel/ mindig divatos, szép, szexi holmikat hordok, mert abban érzem nőnek, és csinosnak magam/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!