Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy annyi rendes lány (pl. én) keres rendes fiút, és még sem találnak egymásra?
De ez nem kóser. Úgy értem, én is rendes fiú vagyok, nincs barátnőm, és mégsem hirdetem magam a lányoknak :P
igazam van? (költői kérdés volt) :)
úgyhogy ha lány lennék nem dőlnék be a "rendes fiú vagyok (*.*)" szövegnek.
Hogy mért van ez így? Mert a rendes fiúkat a lányok nagyrésze 'lúzernek' tartja. És ezért nem is próbálkozunk túl gyakran. Bárkit felsorolhatnék ide az ismerősi körömből. Mind egyetemista, egyik sem iszik, nem dohányoznak, nem járnak minden éjjel diszkóba, és még nem volt normális, hosszú kapcsolatuk, ahogy nekem sem.
Én is egy normális kapcsolatot szeretnék egy normális lánnyal, aki szintén hosszú távra tervezne. Most akkor mondjam azt, hogy egyik lány sem normális, csak azért mert nekem még nem volt szerencsém? Nem mondom. Mert vannak még normális lányok, és engem csak ők érdekelnek.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!